Το Σάββατο ο Κώστας Χρυσόγονος ανακοινώνει την «Προοδευτική Ενωτική Κίνηση»

05/12/2017 | 09:44

“Δεν θα κατεβούμε μόνοι μας στις εκλογές” δηλώνει και αφήνει ανοιχτό παράθυρο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής. 

Χαιρετισμό στη Συνδιάσκεψη του Σαββάτου θα απευθύνουν οι Παντελής Οικονόμου, Πάρις Μουτσινάς και Αλέξης Μητρόπουλος, ενώ χαιρετισμό θα αποστείλει και η Σοφία Σακοράφα που δεν θα μπορέσει να παραστεί αυτοπροσώπως.

“Προοδευτική Ενωτική Κίνηση” είναι το όνομα που θα λάβει η “Σοσιαλιστική Τάση” του Κώστα Χρυσόγονου, που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ- όπως και ο ίδιος ο ευρωβουλευτής που ανεξαρτητοποιήθηκε- σε πανελλαδική συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην Αθήνα.

Από την Συνδιάσκεψη θα εκλεγεί ομάδα εργασίας που θα συγκροτήσει κείμενο εργασίας. 

Όποιοι συμφωνούν στις βασικές του κατευθύνσεις θα μπορούν να συνεργαστούν μαζί του. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής – που θα εξακολουθήσει να παραμένει στην ευρωομάδα της Αριστεράς, όπως άλλωστε και η Σοφία Σακοράφα- αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας και με το Κίνημα Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά.

“Δεν θα κατέβουμε μόνοι μας στις εκλογές, δεν ιδρύουμε κόμμα αλλά Κίνηση” δηλώνει χαρακτηριστικά στο Real.gr o Κώστας Χρυσόγονος.

Στη Συνδιάσκεψη του Σαββάτου, πάντως, δίνοντας το στίγμα των συνεργασιών που επιδιώκει ο επικεφαλής της “Προοδευτικής Ενωτικής Κίνησης” θα χαιρετίσουν:
-Ο Παντελής Οικονόμου, επικεφαλής των “Ελλήνων Δημοκρατών”

-Ο Πάρις Μουτσινάς, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, που επίσης ιδρύει πολιτική κίνηση

-Ο Αλέξης Μητρόπουλος

Χαιρετισμό επίσης θα αποστείλει και η Σοφία Σακοράφα, που δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στη συνάντηση.

Πηγή: real.gr

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου