Η άκομψη διάψευση του Νίκου Παππά για τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – ΦΩΤΟ

03/12/2017 | 17:19

Με έναν μάλλον άκομψο τρόπο αποφάσισε να διαλύσει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς.

Ο μπασκετμπολίστας και η παρουσιάστρια είχαν πραγματοποιήσει κοινή έξοδο στα μπουζούκια πριν μερικές ημέρες. Και οι δυο τους ήταν διαχυτικοί και τα τρυφερά ενσταντανέ έκαναν το γύρο του Διαδικτύου. 

spiropoulou-pappas.jpg

Ακολούθουσε και μια φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο γήπεδο ντυμένη στα χρώματα του τριφυλλιού που έβαλε φωτιά στις φήμες ότι η παρουσιάστρια και ο μπασκετμπολίστας είναι ζευγάρι.

Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού, όμως, θέλησε να διαψεύσει τις φήμες, όπως όλα δείχνουν. Και μάλιστα με τρόπο άκομψο.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Μάλαγα, πόσταρε στο Instagram, ένα σκίτσο του, σχολιάζοντας στη λεζάντα που το συνόδευε: «Η καθιερωμενη…7-3 και συνεχιζουμε..μπραβο σε όλους…», με σκοπό να συγχαρεί την ομάδα του.

Με τα hashtag της ανάρτησής του, ωστόσο, θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα: «#και_μεσα_σε_ολα_υπαρχει_μια_ξανθια_που_το_παιζει_γκομενα_μου_θου_κυριε», έγραψε.

24321855_10215136599629810_1511407519_o.png

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος φαίνεται πως το μετάνιωσε κι έτσι διόρθωσε το σχόλιό του, αφαιρώντας το επίμαχο hashtag.

Η φωτογραφία από το fthis.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ