Αχαΐα: Σοβαρό επεισόδιο το πρωί έξω από δημοτικό σχολείο – Γονείς καταγγέλλουν ότι τα παιδιά τους παραλίγο να ταξίδευαν με λεωφορείο που είχε φθαρμένα ελαστικά!

Πανικός το πρωί έξω από το δημοτικό σχολείο στον Αλισσό δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το λεωφορείο που είχε έρθει να παραλάβει τα παιδιά για να ξεκινήσουν την τριήμερη εκδρομή τους, έφεραν φθαρμένα ελαστικά. Τις καταγγελίες τους, επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στα σχολεία πριν ξεκινήσουν τις εκδρομές για να ελέγχουν τα μέσα μεταφοράς. 

Οι γονείς άρχισαν να φωνάζουν, όταν διαπίστωσαν ότι τα ελαστικά του μεγάλου οχήματος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Η ανησυχία τους ήταν μεγάλη, καθώς η εκδρομή είναι τριήμερη και στα ορεινά του νομού. Η εκδρομή περιλαμβάνει ένα εκπαιδευτικό τριήμερο στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων. 

Τελικά και μετά το “απαγορευτικό” μετακίνησης με το συγκεκριμένο λεωφορείο, η εταιρία που είχε αναλάβει τη μεταφορά έφερε άλλο λεωφορείο, το οποίο ελέγχθηκε από την Αστυνομία και τελικά η εκδρομή των μαθητών θα γίνει κανονικά. 

“Για το περιστατικό ενημερώθηκα από μέλη του συλλόγου που ήταν εκεί και αμέσως κινήσαμε διαδικασίες. Ευτυχώς υπάρχει ευτυχής κατάληψη, καθώς οι μαθητές μας θα ταξιδέψουν και θα απολαύσουν την εκδρομή τους με ασφάλεια”, λέει στο tempo24.news η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αργυρώ Λοτσάρη. 

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή 

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του 47χρονου δημοσίου υπαλλήλου Παναγιώτη Χονδρού

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος οδηγός για το τροχαίο με θύμα τον Δημήτρη Λιόπετα – ΝΕΟΤΕΡΑ