Πολυμελής αποστολή του Απόλλωνα για φιλικούς αγώνες στην Αθήνα

01/12/2017 | 18:24

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Απόλλωνα Πάτρας με την Ακαδημία Μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή (Deree College Athletic Club),  μία από τις έξι αθλητικές ακαδημίες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας, πολυμελής αποστολή του Συλλόγου μας θα μεταβεί για φιλικούς αγώνες στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν 50 αθλητές διαφόρων ηλικιών (2004, 2005, 2006, 2007, 2008, παμπαίδων, μίνι, προ-μίνι και τζούνιορ).  Θα πραγματοποιηθούν τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια.

Τους αθλητές θα συνοδεύουν ο υπεύθυνος Ακαδημίας μπάσκετ, Θάνος Λουκόπουλος, και οι προπονητές Γιάννης Κοτσώνης και Δημήτρης Καρλής. Από την διοίκηση θα μετέχουν στην αποστολή οι: Βασίλης Βλασταράς (πρόεδρος Απολλωνιάδας), Ευαγγελία Λάππα-Νιάρου (αντιπρόεδρος ΚΑΕ), Φώτης Κατσαϊτης και Γιώργος Παπαφωτίου (μέλη της διοίκησης).

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ