Στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος η «Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία»

Τα γραφεία του Συνδέσμου  Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών   Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος επισκέφθηκε ο κ. Πλάτωνας  Μαρλαφέκας επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» συνοδευόμενος από   εκπροσώπους της παράταξης του  για συνεργασία με τον Πρόεδρο καθ. Κλεομένη Μπάρλο  και τα μέλη του Δ.Σ.

Κατά την διάρκεια της  συνάντησης  ο κ. Μαρλαφέκας ενημέρωσε τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου για  το πρόγραμμα  και τις προτάσεις της παράταξής του  για τη νέα θητεία, και για τις αναπτυξιακές προοπτικές που θα δρομολογηθούν  στο Eπιμελητήριο, με  στόχο την ενίσχυση των τοπικών  επιχειρήσεων και κυρίως των  μικρομεσαίων , που πλήττονται από την οικονομική κρίση

H συζήτηση   διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να ενισχυθεί περισσότερο η συνεργασία μεταξύ του Συνδέσμου  Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΠΕ & Δ.Ε.  και του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την από κοινού ανάδειξη ζητημάτων και διεκδίκηση λύσεων προς όφελος  της περιοχής και των επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος καθ. Κλεομένης Μπάρλος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον κ. Μαρλαφέκα και τους εκπροσώπους της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» για την επίσκεψη και  την πολύ καλή  συνεργασία   και  ευχήθηκε καλή επιτυχία.