Πάτρα: Η άθλια κατάσταση της μικρής πλατείας του Ακταίου- Το στεφάνι πεταμένο από τις 28 Οκτωβρίου!- ΦΩΤΟ

Κι όμως στην μικρή πλατεία του Ακταίου, παραμένει πεταμένο το στεφάνι που κατατέθηκε στις 28 Οκτωβρίου! μάρτυρας της κατάστασης που επικρατεί με την καθαριότητα στην περιοχή που προφανώς είναι ...κατώτερου θεού. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο fb ο δημοσιογράφος Νίκος Ξανάλατος, τα λένε όλα. 

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Ρίου κ. Γιανιτσοπουλου δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει, βγήκε όμως εκ μέρους της τοπικής κοινότητας ο κ. Καραϊσκος να εξηγήσει την κατάσταση με το παρακάτω άκρως διαφωτιστικό σχόλιο:

"Επειδή δεν είμαι από αυτούς που κρύβονται,και πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, όπως για την πρώτη φωτογραφία με τα ξεχασμένα στεφάνια, που δείχνει πόσο καιρό έχει να περάσει η υπηρεσία καθαριότητας από την πλατεία του Ακταίου αν και τους έχω καλέσει,αλλά υποστήριζουν ότι προηγούνται οι καταστροφές από τις πλημμύρες, ας θεωρηθώ εγω υπεύθυνος και ζητώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου που δεν το έλεγξα, δεν επέμεινα όσο έπρεπε να έρθουν ,και τελικά τα πέταξα εγώ ο ίδιος στον κάδο.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες φωτογραφίες, παραπέμπω στις αποφάσεις του ΤΣ στο τέλος της ανάρτησης, χώρια οι αμέτρητες προσωπικες εκκλήσεις προς την δημοτική αρχή,τις υπηρεσίες, αλλα και τον επιβλέποντα μηχανικο στον οποίο έχει ανατεθεί το έργο της ανάπλασης της πλατείας,ο οποίος μάλιστα είναι και μόνιμος κάτοικος του Ακταίου αν δεν το ξερετε.
Όλοι αυτοί λοιπόν αναβάλουν τις εργασίες εδω και 3 χρονια περίπου διότι δεν υπάρχει το αναλογο προσωπικό λενε, αλλά απαντηση γραπτή και μελέτη δεν έχω για κανένα από τα έγγραφα που εχω στειλει.Δηλαδη δεν εχει γινει ουτε προεργασία.
Kαι δεν τα καταγράφετε όλα, θα έπρεπε να φωτογραφίσετε επίσης και τις ρίζες του πλατάνου που κοντεύουν να βγούν έξω από τις πλάκες.Η πλατεία είναι πλέον εστία κινδύνου.
Βέβαια για αναπλάσεις σε μεγάλους χωρους και παρκα στην Πάτρα υπάρχει προσωπικό και μηχανήματα και οι μελετες γίνονται στο φτερο.
Βλεπετε δεν ειμαι και συμπολίτευση.
Τη Δευτέρα  γίνεται συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα του 2018 στο δημοτικό συμβούλιο όπου θα ζητησω και πάλι το λόγο θα ζητήσω και πάλι έργα ,θα καταγραφούν όπως κάθε χρόνο , θα εισπράξω πολλά "θα" και το μικρό Ακταίο πάλι θα μπει στην άκρη".

Οι σύνδεσμοι των εγγραφων αναρτημενα στην διαύγεια:
https://goo.gl/mJAoUq
https://goo.gl/GAhefk
https://goo.gl/fy2Fio

Διαβάστε επίσης