Ένα τριήμερο γεμάτο παραστάσεις στο Royal Τheater

Χριστίνα Αλεξανιάν, Χρήστος Καλπουζάνης - "Της Γης Ανάσα" και Burger Project επί σκηνής

Η κεντρική σκηνή του Royal Theater φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες με τρεις ξεχωριστές, πολύ διαφορετικές παραστάσεις.

 

To τριήμερο ξεκινά το βράδυ της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου, στις 22.30, με τo Θέατρο Σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη να συναντά επί σκηνής το μουσικό σχήμα "Της Γης Ανάσα" για μια "διαφορετική" παράσταση Καραγκιόζη αυστηρά για ενηλίκους!

Μια ιδιαίτερη παράσταση με παραδοσιακή μουσική, τραγούδι και χορό από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας και πολύ χιούμορ, μέσα από τις απιστίες των πρωταγωνιστών της!

 

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 21.00 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 20.00, η θεατρική σκηνή του Royal φιλοξενεί την Χριστίνα Αλεξανιάν και τον Haig Hazdjian με τη νοσταλγική παράσταση "Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν".

Μια ιστορική παρουσίαση του διωγμού των χριστιανικών πληθυσμών από τους Οθωμανούς, από το 1915 και τη γενοκτονία των Αρμενίων έως τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, μέσα από την καταγραφή μιας οικογένειας που έφτασε από την Προύσσα στη Σμύρνη και από εκεί στην Κρήτη και την Κοκκινιά. 

 

Tην Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι οι Burger Project μετά την επιτυχία του "Μαμά θα κάνω Μπάντα" και τις sold out παραστάσεις τους κάθε Σάββατο στο θέατρο Πόρτα, ανεβαίνουν στη σκηνή του Royal Theater, με τη νέα σειρά συναυλιών τους με τίτλο "Ένα Τρελό Κονσέρτο!"!

Αυθόρμητοι αυτοσχεδιασμοί, διαδραστικά μουσικοκινητικά παιχνίδια, καινούρια και παλιά τραγούδια, πολύ χιούμορ και μπόλικος χορός είναι τα συστατικά της πρωτότυπης παιχνιδο-συναυλίας τους.

 

Και φυσικά, τRoyal ﷽﷽﷽﷽γ όσο την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ, όσο και την Κυριακή το μεσημέρι, το "Steak Bar" σας περιμένει στον 1ο όροφο του ιστορικού κτηρίου του Royal!

Ειδικά τις Κυριακές το μεσημέρι και με δωρεάν δημιουργική απασχόληση για τα παιδικαι ﷽﷽﷽﷽﷽﷽γ ά!

 

 

Royal Theater, Παλαιό Πτωχοκομείο

 

Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

 

Πληροφορίες - ΚρατRoyal ﷽﷽﷽﷽γ ήσεις : 2610 310120

 

www.royaltheater.gr