Αντανακλαστικά σύγχρονου πολιτικού φορέα

Του Ανδρέα Μαζαράκη 
 Καρδιολόγος 
 Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ 

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας,επέδειξε αντανακλαστικά σύγχρονου πολιτικού φορέα,την ίδια κιόλας μέρα των καταστροφών στη Μάνδρα Αττικής.Με την προσφορά υλικής αλλά και ηθικής βοήθειας στους πληγέντες,έδειξε ότι η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη είναι στοιχεία του DNA της παράταξης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως γνήσιος μεταρρυθμιστής οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία στις ράγες του εκσυγχρονισμού και της προσαρμογής της ιδεολογοπολιτικής της ταυτότητας στη νέα εποχή, στη νέα πραγματικότητα"
Έτσι η νέα Νέα Δημοκρατία συνδιάζει την πολιτική της δράση,με την προώθηση του κοινωνικού συμφέροντος,δημιουργώντας συνθήκες ώσμωσης με την δυναμική των σύγχρονων κοινωνιών.
Νέα Δημοκρατία-κοινωνία-ελπίδα,είναι μαζί ένα κουβάρι που δύσκολα μπορεί να το ξεμπερδεύσει κανείς.
Την ίδια στιγμή μπορούμε και οφείλουμε ως κοινωνία,να αποδώσουμε τα εύσημα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και στο πρόεδρό του Γιώργο Στασινό για την δράση αλληλεγγύης που πραγματοποιεί,προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές από τις πλημμύρες στα σπίτια της Μάνδρα Αττικής. Απέδειξε ότι ένα σωστό και τεκμηριωμένο συνδικαλιστικό κίνημα οφείλει να ακούει περισσότερο,όχι πια μόνο το στενό συντεχνιακό πρόβλημα,αλλά τους ίδιους τους κτύπους μιας κοινωνίας,που εναγωνίως αναζητεί, μόνη και αβοήθητη,λύση στο πρόβλημα της,παράθυρο στο μέλλον,ελπίδα για τη ζωή. Αυτό το συνδικαλιστικό κίνημα έχει ανάγκη ιδιαίτερα σήμερα η ελληνική κοινωνία και αυτός είναι ο ρόλος όσων θέλουν να διακονήσουν πραγματικά.όχι μόνο το συνδικαλιστικό καθήκον του Έλληνα μηχανικού,αλλά και τον αναντικατάστατο κοινωνικό του ρόλο.