Στο σφυρί ακίνητα της Πάτρας από την Τράπεζα Πειραιώς- Τον Δεκέμβριο η δημοπρασία

Στην τρίτη ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της, προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς. 

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2017 μέσω του properties4sale.gr, του ειδικού διαδικτυακού της ιστότοπου.

Μέσω της νέας δημοπρασίας θα διατεθούν 48 ακίνητα από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα παραθεριστικές περιοχές, νησιά κ.α. 

Τα ακίνητα με το πλήρες ενημερωτικό υλικό που τα συνοδεύει, είναι ήδη αναρτημένα στο properties4sale.gr.

Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από €13.000 έως €500.000 ενώ υπάρχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς (buy now). Ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους.

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων αποτελούν μια καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνώς διαδικασία, η οποία έχει αποδειχθεί πως συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων, στον εξορθολογισμό και τη σταθεροποίηση των τιμών, στη διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Για την Τράπεζα η διαδικασία αυτή μπορεί να απελευθερώνει ρευστότητα που θα διοχετεύεται στη χρηματοδότηση της οικονομίας ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της και τα οποία παραμένοντας αναξιοποίητα, σταδιακά απαξιώνονται. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του ακινήτου, υποστηρίζει την επιτυχία της διαδικασίας και ενισχύει την κινητικότητα στην αγορά.

Μέσω του properties4sale.gr της Τράπεζας Πειραιώς, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές και επενδυτές έχουν πρόσβαση σε πλήρες πληροφοριακό υλικό σχετικά με τα ιδιόκτητα ακίνητα που προωθούνται προς πώληση και μπορούν να αναζητήσουν εύκολα κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με βάση τις επιλογές και τις προτιμήσεις τους.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

28ης Οκτωβρίου (πρώην Καρόλου 25-31), Πάτρα, T.Κ. 26222

Περιγραφή

Κεντρικό διαμέρισμα studio 30 τ.μ., τρίτου ορόφου σε πολυτελές πενταώροφο συγκρότημα κατοικιών με υπόγειο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, πρώην Καρόλου 25-31. Διαθέτει μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας, με χρήση υ/δ, και λουτρό. Το διαμέρισμα απέχει μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει τεράστιους καλαίσθητους κοινόχρηστους χώρους με παγκάκια για αναψυχή και κοινόχρηστη πισίνα. 

- Πόρτα ασφαλείας 
- Κοινόχρηστη πισίνα 
- Αυτόνομη θέρμανση 
- Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια 
- Σύγχρονη κατασκευή 
- Οικιστική περιοχή 
- Εξυπηρετείται από μέσα μαζικής μεταφοράς

 

Δεμένικα

Καραϊσκάκη 25 & Χ. Τρικούπη, Τ.Κ. 263 62

Περιγραφή

Γωνιακό διαμέρισμα πρώτου ορόφου (A2) τριώροφης οικοδομής. Πρόκειται για λειτουργικό διαμέρισμα (85 τ.μ.), το οποίο αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και λουτρό. Διαθέτει μεγάλη κεντρική βεράντα προς τη νότια και ανατολική πλευρά του, με καλή θέα προς το βουνό. Τα Δεμένικα απέχουν μόλις 6,5χμλ από την πόλη των Πατρών και 2,5 χλμ. από την θάλασσα. Η περιοχή εξυπηρετείται από μέσα μαζικής μεταφοράς.

- Κοντά στην κεντρική Πάτρα και τη θάλασσα 
- Εξυπηρετείται από μέσα μαζικής μεταφοράς 
- Αυτόνομη θέρμανση 
- Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια 
- Μεγάλη βεράντα

Πάτρα 

Κολοκοτρώνη 39, Πάτρα, ΤΚ. 26221

Περιγραφή

Κεντρικό διαμέρισμα επιφάνειας 48,89 τ.μ., δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Κολοκοτρώνη 39. Διαθέτει τρία κύρια δωμάτια (υπνοδωμάτιο, σαλόνι, τραπεζαρία) κουζίνα και μπάνιο. Απέχει 450 τμ. από τη θάλασσα. Ξύλινα πατώματα και μωσαϊκά σε άριστη κατάσταση.

- Σύγχρονη κουζίνα 
- Κεντρική θέρμανση 
- Οικιστική περιοχή 
- Εξυπηρετείται από μέσα μαζικής μεταφοράς

Πάτρα

Ταγματάρχη Καραχάλιου 22-24, Πάτρα, ΤΚ. 26331

Περιγραφή

Διαμέρισμα τετάρτου ορόφου, προσόψεως, επιφάνειας 53,66 τμ. Αποτελείται από καθιστικό-κουζίνα σε ενιαία διάταξη, ένα υπνοδωμάτιο και λουτρό. Σε οικιστική περιοχή, 1,5 χλμ. από το κέντρο της Πάτρας, με εύκολη πρόσβαση.

- Μεγάλη βεράντα 
- Πόρτα ασφαλείας 
- Οικιστική περιοχή 
- Εύκολη προσβασιμότητα 
- Αυτόνομη θέρμανση 
- Κλιματισμός 
- Κουφώματα αλουμινίου με απλά τζάμια

Διαβάστε επίσης