Πάτρα: Εκδήλωση παρουσία Πιτσιόρλα-Σταϊκούρα-Καραθανασόπουλου

στα πλαισια του φορουμ αναπτυξης 2017

Εκδήλωση στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2017, με εκπρόσωπους της πολιτικής σε ζωντανό διάλογο απέναντι από δημοσιογράφους διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» με θέμα: «Τα προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας και οι αναγκαίες θεσμικές ή συνταγματικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση τους».

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν οι: Στέργιος Πιτσιόρλας, υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Χρήστος Σταϊκούρας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών - βουλευτής Φθιώτιδας και συντονιστής τομεάρχης Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας και Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.

Οι ομιλητές βρέθηκαν απέναντι από τους δημοσιογράφους Απόστολο Βουλδή, Νάσο Νασόπουλο και Διονύσιο Ζακυνθινό, οι οποίοι και υπέβαλαν τις σχετικές με το θέμα της εκδήλωσης ερωτήσεις.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους διατελέσαντες Προέδρους Νικόλαο Πανδή και Ευάγγελο Καρκούλια, για την πολύτιμη προσφορά τους στον φορέα.

Διαβάστε επίσης