Πάτρα: Εκδήλωση παρουσία Πιτσιόρλα-Σταϊκούρα-Καραθανασόπουλου

19/11/2017 | 20:24

Εκδήλωση στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2017, με εκπρόσωπους της πολιτικής σε ζωντανό διάλογο απέναντι από δημοσιογράφους διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» με θέμα: «Τα προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας και οι αναγκαίες θεσμικές ή συνταγματικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση τους».

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν οι: Στέργιος Πιτσιόρλας, υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Χρήστος Σταϊκούρας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών – βουλευτής Φθιώτιδας και συντονιστής τομεάρχης Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας και Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.

Οι ομιλητές βρέθηκαν απέναντι από τους δημοσιογράφους Απόστολο Βουλδή, Νάσο Νασόπουλο και Διονύσιο Ζακυνθινό, οι οποίοι και υπέβαλαν τις σχετικές με το θέμα της εκδήλωσης ερωτήσεις.

Πάτρα: Εκδήλωση παρουσία Πιτσιόρλα-Σταϊκούρα-Καραθανασόπουλου

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους διατελέσαντες Προέδρους Νικόλαο Πανδή και Ευάγγελο Καρκούλια, για την πολύτιμη προσφορά τους στον φορέα.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ