Πανεπιστήμιο Πατρών: Σήμερα η Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος Ιατρικής

20/11/2017 | 10:18

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών συμπληρώνει τα 40 χρόνια λειτουργίας του και θα τα γιορτάσει με επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, στις 7 το απόευμα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο.

Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν η Πρύτανις, Καθηγήτρια Παθολογίας – Ενδοκρινολογίας του Τμήματος, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Δημήτριο Καρδαμάκη, τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Νεφρολογίας, Δημήτριο Γούμενο, καθώς και από τον Καθηγητή ΩΡΛ του Τμήματος κ. Στέφανο Ναξάκη (με την ιδιότητα ενός εκ των πρώτων αποφοίτων του Τμήματος, 1977 – 1983).

Θα ακολουθήσει αφιέρωμα (προβολή βίντεο) για τα 40 χρόνια του Τμήματος. Την κεντρική ομιλία θα εκφωνήσει ο Καθηγητής Δημήτριος Νανόπουλος, Τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Distinguished Professor of High Energy Physics, Texas A&M, University, USA, με τίτλο: «Φυσική και Ιατρική». Η τελετή θα ολοκληρωθεί με μουσική παρέμβαση από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων.

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο