Πανεπιστήμιο Πατρών: Σήμερα η Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος Ιατρικής

στις 7 στο συνεδριακό Κέντρο

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών συμπληρώνει τα 40 χρόνια λειτουργίας του και θα τα γιορτάσει με επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, στις 7 το απόευμα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο.

Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν η Πρύτανις, Καθηγήτρια Παθολογίας – Ενδοκρινολογίας του Τμήματος, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Δημήτριο Καρδαμάκη, τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Νεφρολογίας, Δημήτριο Γούμενο, καθώς και από τον Καθηγητή ΩΡΛ του Τμήματος κ. Στέφανο Ναξάκη (με την ιδιότητα ενός εκ των πρώτων αποφοίτων του Τμήματος, 1977 – 1983).

Θα ακολουθήσει αφιέρωμα (προβολή βίντεο) για τα 40 χρόνια του Τμήματος. Την κεντρική ομιλία θα εκφωνήσει ο Καθηγητής Δημήτριος Νανόπουλος, Τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Distinguished Professor of High Energy Physics, Texas A&M, University, USA, με τίτλο: «Φυσική και Ιατρική». Η τελετή θα ολοκληρωθεί με μουσική παρέμβαση από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων.

Διαβάστε επίσης