Στην εντατική παραμένει η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

19/11/2017 | 13:52

Η Αναστασία Τσουκαλά, η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού», σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 55χρονη δικηγόρος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από φωτοβολίδα που εκτόξευσαν κουκουλοφόροι είναι διασωληνωμένη και σε καταστολή, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας των χημικών που εισέπνευσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση εντός της ημέρας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Το βράδυ της Παρασκευής, μόλις διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό», είχε υποβληθεί σε εξάωρη ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση, ενώ υπέστη μεγάλη απώλεια αίματος.

Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι η χαμηλή πίεσή της, ενώ αποκλείουν να της χορηγηθεί εξιτήριο το επόμενο 24ωρο.

 

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών