Επίθεση Πολάκη σε Τσοχατζόπουλο: Μην το παίζεις θιγμένος γιατί είσαι σάπιος

«Έχω κι εγώ γυναίκα και κόρες, αλλά δεν έφτιαξα το μέλλον τους με μαύρα λεφτά και μίζες»

Με το γνωστό του τρόπο, μέσω Facebook, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στα όσα έγραψε για το πρόσωπό του ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος τον είχε χαρακτηρίσει ««Άνδρο - χυδαίο – υβριστή και λασπολόγο» και «πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς», με αφορμή όσα είχε πει ο αναπληρωτής υπουργός για τη Βίκυ Σταμάτη και την απρεπή κίνησή της με το σηκωμένο μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Πολάκης καλεί τον Άκη Τσοχατζόπουλο «να πει πού έχει κρύψει τα υπόλοιπα από τις μίζες», του λέει να του κάνει παρατηρήσεις και να «μην το παίζει θιγμένος», χαρακτηρίζοντάς τον «σάπιο».

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Άκη Τσοχατζόπουλε πες που έχεις κρύψει τα υπόλοιπα απο τις μίζες που πήρες και σταμάτα να το παίζεις προσβεβλημένος σύζυγος και πονεμένος πατέρας ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ !!!!

Έχω κι εγω γυναίκα και κόρες, αλλα δεν έφτιαξα το μέλλον τους με μαύρα λεφτά και μίζες.

Διάλεξα μια σύζυγο με ίδιες αξίες και ικανότητες με μένα και μεγαλώνουμε παιδιά με παιδεία και αρχές που να κερδίσουν οι ίδιες τις ζωές τους !!!!

Γι αυτο ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ!!!».

pol2.jpg

Διαβάστε επίσης