Σοβαρά προβλήματα σε Παλαιά και Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου - Έκκληση της πυροσβεστικής προς τους οδηγούς

προβλήματα υπάρχουν και στο νέο αυτοκινητόδρομο

Σοβαρά προβλήματα λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης σημειώνονται από τα ξημερώματα στο οδικό δίκτυο Αθηνών - Κορίνθου όπου έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην παλαιά Εθνική Οδό και κυρίως στο 39χλμ από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, όπου έχει διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Προβλήματα έχουν αναφερθεί και στην Νέα Εθνική Οδό, από το 34χλμ μέχρι το 39χλμ προς Κόρινθο.

Όπως ενημερώνει η τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 39ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού, στην Νέα Πέραμο, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στην νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο, αφού στο 32ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα, ενώ στο 33ο χιλιόμετρο και στο 34ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 160 κλήσεις για απεγκλωβισμούς οδηγών από τα αυτοκίνητά τους, τα οποία παρασύρονται από τα ορμητικά νερά, αλλά και για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Έκκληση στους οδηγούς, εάν έχουν τη δυνατότητα να μην κινούνται προς την περιοχή των Μεγάρων για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων, απευθύνει η Πυροσβεστική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Έχουν συγκροτηθεί συνεργεία που με τη συνδρομή της αστυνομίας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.

Σημειώνεται ότι σε ποτάμι έχει μετατραπεί η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορινθου στη Νέα Πέραμο, από τις 7 το πρωί, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

 

 

Διαβάστε επίσης