Επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Πολάκη: Άνανδρος υβριστής, υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς

Στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία χαρακτήριζε την Βίκυ Σταμάτη "νεόπλουτο τσουλί", απάντησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

"Κύριε Πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού" αναφέρει ο πρώην υπουργός σε δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται πως την εν λόγω ανάρτηση είχε κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook, με αφορμή την απρεπή χειρονομία της κ. Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης