Μανώλης Μητσιάς & Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έρχονται στην Πάτρα! Με την εμβληματική μουσική παράσταση «Ο Γκάστος που αγάπησα»

δείτε το πρόγραμμα

Η εμβληματική μουσική παράσταση - αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς στο Ηρώδειο, έρχεται την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, στην κεντρική θεατρική σκηνή του Royal Theater στην Ακτή Δυμαίων.

Ο Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος ευτύχησε να ερμηνεύσει πρώτος τα περισσότερα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου, καλεί την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό, να αποδώσουν μαζί τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα γιατί συνθέτουν τη συλλογική μας μνήμη και μας εμψυχώνουν και στους καλούς και στους δύσκολους καιρούς.

Η πανηγυρική συναυλία έρχεται για πρώτη φορά στην Πάτρα, μετά την απήχηση που γνώρισε τη χειμερινή περίοδο στην αίθουσα του Φ. Σ. «Παρνασσός» στην Αθήνα και την sold out παρουσίαση στο Ηρώδειο τον Οκτώβριο.

Ένα αφιέρωμα από καρδιάς στον ποιητή των τραγουδιών και μέσα από αυτό μια ολοκάθαρη μουσική διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της νεώτερης Ελλάδας.
Τραγούδια σε στίχους του Νίκου Γκάτσου, του ποιητή που έδωσε τον κανόνα του καλού ελληνικού τραγουδιού και που αγαπήθηκε όσο λίγοι ομότεχνοί του.

Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου.

Πλαισιωμένοι από ένα λιτό μα στιβαρό μουσικό σχήμα που παραπέμπει στη λιτότητα και στιβαρότητα της ζωής και του έργου του Νίκου Γκάτσου, οι δύο ερμηνευτές υπόσχονται να μας χαρίσουν το πορτρέτο αυτής της Δωρικής μορφής των Γραμμάτων μας σκιαγραφημένο τόσο από στίχους και κείμενα του ιδίου όσο και από κείμενα άλλων για εκείνον σε επιμέλεια Αγαθής Δημητρούκα.

Τον Μανώλη Μητσιά και την Καριοφυλλιά Καραμπέτη συνοδεύουν επί σκηνής οι μουσικοί Αχιλλέας Γουάστωρ, στο πιάνο και Ηρακλής Ζάκκας, σε μπουζούκι και μαντολίνο.
 

 

 

 


Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, για μια μοναδική παράσταση, στην θεατρική σκηνή του Royal Theater στην Ακτή Δυμαίων.


Οι θέσεις είναι περιορισμένες και αριθμημένες, σε πλατεία και εξώστη.

Προπώληση εισιτηρίων: 18 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Discover Bookstore (στενάκι Βούρβαχη 3-5),

Γωνιά του Βιβλίου (Αγίου Νικολάου 32),

Φάρος εν Πάτραις.

Στην είσοδο: 20 ευρώ


Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο)

Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Πληροφορίες: 2610 310120

www.royaltheater.gr