Γκρι – Μαύρο: Ο dark συνδυασμός του χειμώνα που θα επιλέγετε ξανά και ξανά

Γυναικεία ρούχα ξεχωριστά, μοναδικά με ποιότητα διαχρονική

Οι γυναίκες με στυλ γνωρίζουν πολύ καλά πόσο απαραίτητη είναι η σωστή εφαρμογή στα ρούχα, είτε αυτά είναι στενά είτε είναι σε φαρδιά γραμμή.

Επίσης συνδυάζουν σωστά τα χρώματα, τολμούν το colorblocking με πιο φανταχτερό περιεχόμενο την άνοιξη και το καλοκαίρι και πιο σκοτεινό μοτίβο στην βροχή και το κρύο. Τέλος, ξέρουν πώς να ντυθούν ανά περίσταση ξεκινώντας από ένα αυστηρό dress code στο γραφείο μέχρι ένα βραδινό look.

Για όλες εσάς λοιπόν που αγαπάτε να επιλέγετε γυναικεία ρούχα ξεχωριστά, μοναδικά με ποιότητα διαχρονική! Χωρίς να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, σας προτείνουμε μερικά items για να είστε κομψές όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Πρωτοστατεί το γκρι με το μαύρο, αγαπημένες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνα γυναίκα.

Γυναικεία παντελόνια για να είστε πάντα καλοντυμένες

Όλες έχετε 2-3 παντελόνια στην ντουλάπα σας, αλλά πάντα θέλετε ένα ακόμα, πιο κοντά στην μόδα που επικρατεί. Εξάλλου το παντελόνι κάθε γυναίκα το φοράει παντού και όλο το 24ωρο. Φοριέται με πουκάμισο ή μία ιδιαίτερη μπλούζα, αναδεικνύει ένα office look ή ένα smart casual. Με λίγα λόγια ένα ακόμα παντελόνι είναι απαραίτητο!

Παντελόνι με ρεβέρ σε γκρι από ύφασμα κοστουμιού.

Ένα ελαστικό ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι είναι πάντα must στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μην ξεχνάτε ότι όταν το στυλ σας χρειάζεται αναβάθμιση, πάντα πρέπει να ξεκινάτε από τα βασικά. Με τσέπες πίσω, αγκαλιάζει τις καμπύλες σας και γυρισμένα ρεβέρ για να δείχνετε πιο ψηλές. Έχει την άνεση του κολάν και την ασφάλεια του τζιν. 

Γυναικείες ζακέτες για να είστε ζεστές και σικάτες

Οι γυναικείες ζακέτες και τα πλεκτά είναι από τα fashion items που φοριούνται όλες τις ημέρες του χρόνου. Στις κρύες μέρες του χειμώνα και στις δροσερές νύχτες της άνοιξης. Για συνεχόμενο στυλ και άποψη στο outfit επιλέξτε πλεκτά κιμονό και πόντσο που δεν θα τα αποχωριστείτε εύκολα. Σας κρατάνε ζεστή και κομψή, προσφέροντας το τέλειο layered look αν συνδυαστούν με ένα t-shirt αλλά και ένα σοφιστικέ στυλ αν τις φορέσετε με ένα πουκάμισο.

Γκρι ζακέτα με κρόσια και μαύρα μοτίβα. Πολύ άνετη και ζεστή. Συνδυάστε την με τα αγαπημένα σας παντελόνια, φούστες, φορέματα. Φτιάχτηκε για να σας εμπνεύσει για τα πιο in fashion στυλ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ