Μέλος του πληρώματος του Αβέρωφ έσωσε άνδρα που έπεσε στη θάλασσα

11/11/2017 | 13:08

Νωρίς σήμερα το πρωί, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε ότι ένας άνδρας είχε πέσει στη θάλασσα, στην περιοχή της Α΄ προβλήτας του λιμένα Θεσσαλονίκης. 

Άμεσα στο σημείο, έφθασαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι ο Κινέζος στην υπηκοότητα, 25χρονος, είχε διασωθεί με τη συνδρομή στελέχους του Πολεμικού Ναυτικού, πληρώματος του Θ/Κ «ΑΒΕΡΩΦ», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΑΧΕΠΑ”, όπου παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ