Νέα Πόλη: "Η δημοτική αρχή αγνοεί τις παρατάξεις- Διαπαραταξιακή σύσκεψη για την Κανακάρη

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πόλη», Κώστας Χριστόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι γνωστή και επαναλαμβανόμενη η τακτική της δημοτικής αρχής να διαχειρίζεται τις υποθέσεις της πόλης μας χωρίς να συνεργάζεται με την αντιπολίτευση. Το ίδιο πράττει και με τα ζητήματα που έχουν θέσει δημόσια κάτοικοι και επαγγελματίες πέριξ της οδού Κανακάρη.

Πληροφορούμαστε ότι η δημοτική αρχή οργανώνει συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους κάτοικους και επαγγελματίες, αγνοώντας τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Η «Νέα Πόλη» ζητάει από την δημοτική αρχή να συγκαλέσει άμεσα διαπαραταξιακή σύσκεψη, κι εκεί να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που θέτουν οι συμπολίτες μας.

Δεν χρειάζεται να λειτουργούν στο δήμο εν κρυπτώ, όπως έχουν κάνει και με το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Εμείς, είχαμε πάντα την άποψη ότι για τις διεκδικήσεις και τις υποθέσεις της πόλης μπορεί να υπάρξει συνεργασία, έστω κι αν μας χωρίζει ιδεολογικό χάσμα με την δημοτική αρχή. Είναι όμως διαφορετικό να θέλει ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του να ακολουθούν την πολιτική γραμμή που τους επιβάλλεται από τον Περισσό, κι άλλο να αρνούνται την ενημέρωση και την συνεργασία που επιβάλλεται να υπάρχει από τον θεσμικό ρόλο της μείζονος δημοτικής αντιπολίτευσης που εκπροσωπεί η «Νέα Πόλη» και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας.    

Διαβάστε επίσης