Επανήλθε ο Τσιάρτας: Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατούν Έλληνες

05/11/2017 | 16:46

Μετά το ζήτημα της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου, ο Βασίλης Τσιάρτας τοποθετήθηκε μέσω social media και στο θέμα του μικρού Αμίρ και το ζήτημα που προέκυψε με την ελληνική σημαία, αλλά και την επίθεση που δέχτηκε με πέτρες το σπίτι του.

«Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. Αδιαπραγμάτευτο», έγραψε ο Βασίλης Τσιάρτας.

ts4.jpg

Σημειώνεται πως ο 11χρονος Αμίρ, το προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν που μαζί με την οικογένειά του έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης, βρέθηκε το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός τού χάρισε την ελληνική σημαία, λέγοντάς του πως μιας και δεν σου δώσανε την ελληνική σημαία, θα σου κάνω εγώ μια δώρο.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ