Θρίλερ η υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη - Αγωνία σε Πάτρα και Βάρδα για την υπόθεση της εφοριακού

εδώ βρίσκονται οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας

Όσο το προσωπικό κίνητρο δεν εδραιώνεται στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη τόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εστιάζουν τις έρευνές τους στο σενάριο της ληστείας και πραγματοποιούν δεκάδες προσαγωγές από την περιοχή του Β' Νεκροταφείου, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον δράστη που κατέσφαξε την 32χρονη εφοριακό. Η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη αγωνία σε συγγενείς της άτυχης γυναίκας σε Βάρδα, Λάτα Ηλείας αλλά και Πάτρα. Στο Λάτα μένουν συγγενείς του πατέρα και στην Βάρδα και την Πάτρα συγγενείς της μητέρας.

Βασικός σκοπός των μαζικών προσαγωγών είναι να υπάρξει ταυτοποίηση κάποιου υπόπτου με τα ίχνη ιστών που βρέθηκαν στα νύχια της κοπέλας. Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία μεταξύ κακοποιών που σχετίζονται με κλοπές και επιθέσεις κατά περαστικών, αλλά και ατόμων που βρίσκονταν εκεί κοντά την ώρα της δολοφονίας, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Ταυτόχρονα, «χτενίζουν» την περιοχή γύρω από το κοιμητήριο, προσπαθώντας να εντοπίσουν την μπεζ τσάντα που κρατούσε η άτυχη κοπέλα, η οποία δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Αν και η υπόθεση φαίνεται εξαιρετικά δυσεπίλυτη, η πρώτη εικόνα που έχουν οι Αρχές δείχνει ότι πιθανότατα ο δράστης διέφυγε μετά τη δολοφονία από τις γραμμές του ηλεκτρικού.

Άλλωστε, θεωρείται απίθανο να επιχείρησε να διασχίσει κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους με τα ρούχα και τα χέρια του ματωμένα από την πάλη που είχε προηγηθεί με το θύμα. Δεν αποκλείεται, επίσης, ο δράστης να είναι γυναίκα, καθώς από τη φύση των χτυπημάτων φαίνεται ότι είναι άτομο όχι ιδιαίτερα σωματώδες και περιορισμένης δύναμης. Το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι μικρόσωμος ή γυναίκα ενισχύεται επίσης από το γεγονός ότι η 32χρονη δεν δίστασε να παλέψει μαζί του.

Το υλικό από τις κάμερες εξετάζεται ξανά και ξανά, ενώ αναζητούνται συνεχώς μαρτυρίες όσων βρίσκονταν την επίμαχη ώρα στο νεκροταφείο, αν και οι περισσότεροι έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας αφού είχε απομακρυνθεί ο δολοφόνος.