Αχαΐα: Συντετριμμένος από την απώλεια της μητέρας του ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος – Σήμερα η κηδεία στο Αίγιο – Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό του

Το τελευταίο αντίο στην πολυγαπημένη μητέρα του Ευγενεία, είπε το πρωί του Σαββάτου, ο γνωστός Αιγιαλέας Δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Η νεκρώσιμος ακολουθιά της εκλιπούσης που έφυγε την Παρασκευή πλήρης ημερών, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αβύθου στο Αίγιο, Προεξάρχοντος του Μητροπολιτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου. 

Με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο, απέκτησαν δυο παιδιά τον Μάκη και τον Σωτήρη.

 

Η ανάρτηση του Δημοσιογράφου στο twitter:

543379_d534ed2591_bb0cd01960a2e8e4.jpg

Στο πλευρό του Δημοσιογράφου, ήταν η σύζυγος του Κιμ Κίλιαν και τα παιδιά του, που το στηρίζουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Πλήθος κόσμου παρέστη στη κηδεία, μεταξύ των οποίων ο Πολιτευτής της Ν.Δ στην Αχαΐα, Δημοσιογράφος και ξάδελφος του Μάκη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος Βουλευτης Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστήματων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας Γιώργος Κοτοπούλης και η Μαρία Κολλιοπούλου συνοδευόμενη από τον γιατρό της Αλέξανδρο.

 

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ