Αχαΐα: Συντετριμμένος από την απώλεια της μητέρας του ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος – Σήμερα η κηδεία στο Αίγιο – Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό του

Το τελευταίο αντίο στην πολυγαπημένη μητέρα του Ευγενεία, είπε το πρωί του Σαββάτου, ο γνωστός Αιγιαλέας Δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Η νεκρώσιμος ακολουθιά της εκλιπούσης που έφυγε την Παρασκευή πλήρης ημερών, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αβύθου στο Αίγιο, Προεξάρχοντος του Μητροπολιτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου. 

Με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο, απέκτησαν δυο παιδιά τον Μάκη και τον Σωτήρη.

 

Η ανάρτηση του Δημοσιογράφου στο twitter:

543379_d534ed2591_bb0cd01960a2e8e4.jpg

Στο πλευρό του Δημοσιογράφου, ήταν η σύζυγος του Κιμ Κίλιαν και τα παιδιά του, που το στηρίζουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Πλήθος κόσμου παρέστη στη κηδεία, μεταξύ των οποίων ο Πολιτευτής της Ν.Δ στην Αχαΐα, Δημοσιογράφος και ξάδελφος του Μάκη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος Βουλευτης Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστήματων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας Γιώργος Κοτοπούλης και η Μαρία Κολλιοπούλου συνοδευόμενη από τον γιατρό της Αλέξανδρο.

 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος