Η Βίκυ Σταμάτη ποζάρει για γνωστό περιοδικό και δηλώνει: «Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν»

01/11/2017 | 22:15

Το δρόμο για την επιστροφή στη φυλακή πήρε ξανά, το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη. Φρόντισε ξανά να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο ωστόσο λίγες μέρες νωρίετα πόζαρε για εβδομαδιαίο περιοδικό. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Down Town και περιγράφει τη ζωή της μετά τη φυλακή, τον νευρικό κλονισμό και εξηγεί για ποιον λόγο δεν μετανιώνει για όσα συνέβησαν.

Η συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη, όπως σημειώνει το περιοδικό στο εξώφυλλο που την φιλοξενεί, διήρκησε δύο εβδομάδες. «Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν», τονίζει η ίδια.

Δες το εξώφυλλο του περιοδικού που κυκλοφορεί αύριο, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου:

Η Βίκυ Σταμάτη ποζάρει για γνωστό περιοδικό και δηλώνει: «Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν»

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της