Πανικός στο δρόμο από Πάτρα προς Κάτω Αχαΐα - "Παγίδα"... με δήθεν τροχαίο σε μητέρα με 5χρονο παιδί - Δεύτερο περίεργο περιστατικό σε λίγες ημέρες

Τι αναφέρει η μαρτυρία στο tempo24

Ένα ακόμα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου ανάμεσα στα Καμίνια και στον Αλισσό και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή της Ταραντέλας.

Μία γυναίκα, όπως αναφέρει η μαρτυρία στο tempo24, βρέθηκε "θύμα" ενός καλοστημένου, όπως όλα δείχνουν, κόλπου επιτηδείων, που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο σκοπός τους.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα με το παιδί της, ένα κοριτσάκι 5 ετών επέστρεφαν από Πάτρα στην Κάτω Αχαία μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Στο ύψος κοντά της Ταραντέλας και εν μέσω σκοταδιών, καθώς δεν έχει καθόλου ηλεκτροφωτισμό, είδε στη μέση του δρόμου σταματημένο ένα αυτοκίνητο.

Ήταν με ανοικτή την πόρτα του οδηγού και έναν άνδρα να είναι ξαπλωμένος στο κάθισμα, σαν να είναι τραυματίας 

'Εκοψε ταχύτητα και πήγε να σταματήσει για να δει μην έχει πάθει κάτι ο άνθρωπος, μήπως από κάποιο ατύχημα.

Ξάφνου από τα γύρω δέντρα πετάχθηκαν περίπου δέκα άτομα και έπεσαν επάνω σχεδόν στο αυτοκίνητο προσπαθώντας να την ακινητοποιήσουν.

Ευτυχώς η γυναίκα είχε ταχύτατα αντανακλαστικά, γρήγορα πάτησε ένα κουμπί στο αυτοκίνητο και κλείδωσαν οι ασφάλειες

Ακόμη πιο γρήγορα πάτησε γκάζι και έφυγε και μάλιστα όπως λέει η ίδια, είναι πολύ πιθανό να χτύπησε και κάποιον στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Άμεσα ενημέρωσε και την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κάνουν εκτεταμένες έρευνες σε όλο το μήκος του δρόμου.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο περίεργο περιστατικό.

Το πρώτο περιστατικό πριν μία εβδομάδα

Μόλις πριν από μία εβδομάδα, και πάλι στην στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων, γυναίκα οδηγός, δέχθηκε σινιάλο από όχημα που την ακολουθούσε για να σταματήσει.

Η γυναίκα θορυβήθηκε γιατί ήταν αργά και στο σημείο της εθνικής επικρατεί σκοτάδι. 

Δεν μπορούσε να δει, όπως μας είπε, ποιος ή ποιοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, κάποια στιγμή το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα την προσπέρασε και έκοψε μετά, σα να ήθελε να την ακινητοποιήσει.

Η γυναίκα που κατευθυνόταν από την Πάτρα σε χωριό της δυτικής Αχαΐας, δεν σταμάτησε και με ελιγμούς κατάφερε να ξεφύγει από την πίεση που δεχόταν. Όπως μας περιγράφει στο πίσω κάθισμα ήταν η κόρη της, η οποία κοιμόταν.

Η γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομία η οποία συνέστησε προσοχή ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες και σε καμία περίπτωση να μην ακινητοποιούν οι οδηγοί το αυτοκίνητο χωρίς να ενημερώνουν την άμεση δράση.

Το περιστατικό, φέρνει στην επιφάνεια ένα σοβαρό θέμα για την εθνικό οδό.

Την έλλειψη φωτισμού σε αρκετά μεγάλη έκταση της νέας εθνικής οδού Πατρών Πύργου.

Διαβάστε επίσης:

Ένα περίεργο περιστατικό χθες βράδυ στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων- Η εμπειρία μιας γυναίκας οδηγού

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ