Θεοδωράκης προς Τσίπρα: Είστε γαλαντόμος στο εξωτερικό

27/10/2017 | 10:56

Με αναφορές στην οικονομική κρίση την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και την Τουρκία τοποθετήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα στην ώρα του πρωθυπουργού στη Βουλή, με αφορμή την συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16.

«Τι εννοείτε κ. Τσίπρα όταν λέτε ότι η βάση της Σούδας πρέπει να αναβαθμιστεί; Για πόσα δισεκατομμύρια μιλάμε για την αναβάθμιση των F-16. Με ποιο τίμημα, σε πόσα χρόνια και με τι ρυθμούς; Ειδικά σε περίοδο κρίσης και ανέχειας έπρεπε να απαντήσετε πρώτα στο εσωτερικό της χώρας πριν φανείτε τόσο γαλαντόμος στο εξωτερικό», ρώτησε συγκεκριμένα ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Στην συνέχεια επεσήμανε πως «απαιτούμε ξεκάθαρες κουβέντες από τους υπερεθνικούς οργανισμούς στους οποίους συμμετέχουμε. Δεν θέλουμε να μεροληπτεί το ΝΑΤΟ υπέρ της Τουρκίας. Θέλουμε να εγγυηθεί η ΕΕ ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι τα σύνορα της Ευρώπης. Συμφωνούμε με τον πρόεδρο Μακρόν για κοινό αμυντικό δόγμα».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της