Πάτρα: Κολυμπώντας προσεγγίζουν τα πλοία μετανάστες - Το κύκλωμα που "λυμαίνεται" την παράνομη διακίνηση - ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙεΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΑΡΟΚΙΝΩΝ

Εικόνες που μας γυρίζουν χρόνια πίσω, όταν μετανάστες κρέμονταν από τα σκοινιά των ελλημενισμένων πλοίων στο μόλο της Αγίου Νικολάου, στην προσπάθεια τους να μπουν παράνομα στα καράβια και να ταξιδέψουν στην Ιταλία, καταγράφονται και πάλι τις τελευταίες ημέρες στο παλιό λιμάνι της Πάτρας.

22854579_1805295376168312_1217470232_n_0.jpg

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, Μαροκινοί που δεν μπορούν να πλησιάσουν εύκολα το νέο λιμάνι, καθώς εκεί υπάρχει η "ομερτά" των Αφγανών διακινητών μεταναστών - ΑΒΕΞ και Λαδόπουλος - αναζητούν νέους τρόπους και μεθόδους, "προσεγγισης" των καραβιών, ένας από αυτούς είναι το κολύμπι!

Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν, βουτάνε στη θάλασσα και προσπαθούν από τις άγκυρες των πλοίων που είναι αγκυροβολημένα να ανέβουν σε αυτά και να ταξιδέψουν λαθραία προς την Ιταλία. 

Το τελευταίο περιστατικό κατεγράφη το απόγευμα της Πέμπτης, στο "Super Fast" που είχε καταπλεύσει στο παλιό λιμάνι, στο ύψος του σταθμού Υποδοχής "Παναγιώτης Κανελλόπουλος". Στην περίπτωση αυτοί οι μετανάστες έγιναν αντιληπτοί από τη γέφυρα του πλοίου και έτσι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην στεριά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: "Μπαρούτι" η Ακτή Δυμαίων από τις συμπλοκές των αλλοδαπών -Τρεις τραυματίες - Ο ένας χαροπαλεύει - Πώς ξεκίνησαν τα αιματηρά επεισόδια - Έγιναν προσαγωγές - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Το ΦΒ "έκαψε" τους δράστες της αιματηρής επίθεσης στην Ακτή Δυμαίων - Τρεις συλλήψεις - Χαροπαλεύει θύμα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ