Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Να βάλουν τις κορύνες από την Ολυμπία Οδό στην Πατρών – Πύργου» – Έρχονται δυναμικές κινητοποιήσεις αποκάλυψε ο πρώην δήμαρχος

"δεν κάνουμε πίσω"

Αυτό πρότεινε ο πρώην δήμαρχος δυτικής Αχαΐας και νυν δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πατρέων Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, μιλώντας χθες στη ζωντανή εκπομπή superb news στο superb με τους Φλαμή, Σύφαντο και Βουλδή.

Ο πρώην δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι μια άμεση λύση ώστε να μειωθούν τουλάχιστον οι ταχύτητες στην εθνική καρμανιόλα, καθώς δεν έχει μείνει άλλος εθνικός δρόμος στη χώρα με τέτοια επικινδυνότητα, να μπουν οι κορύνες που είχαν τοποθετηθεί στην Ολυμπία Οδό. «Ας γίνει αυτό τουλάχιστον, να σταματήσουν να τρέχουν και από και πέρα βλέπουμε», σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας ότι εδώ και πολλά χρόνια, διαμαρτύρεται για την κατάσταση της Πατρών – Πύργου, ενώ χαρακτήρισε «νεκροφόρα» την εθνική οδό, υπενθυμίζοντας πόσοι άνθρωποι έχουν χαθεί και πόσοι ακόμη έχουν μείνει ανάπηροι. Επίσης, ο πρώην δήμαρχος, αποκάλυψε στο superb news ότι πολύ σύντομα θα δούμε κινητοποιήσεις για το θέμα της Πατρών – Πύργου, αναφερόμενος στη διεκδίκηση της Νότιας Χάραξης και μάλιστα είπε ότι θα είναι δυναμικές και συνεχείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, «φουντώνει» κίνημα διαμαρτυρίας, το οποίο φαίνεται να υπήρχε αλλά τους τελευταίους δύο μήνες με τους 7 επτά νεκρούς, πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις κάνουν λόγο για αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Πατρών – Πύργου.

Β.Α.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ