Συγκίνηση στην Αφή της Φλόγας

25/10/2017 | 12:10

Ξεχωριστή ήταν η εμπειρία της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για την Γεωργία Πετροπούλου Conan, Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών (δεξιά στην φωτογραφία). Η κυρία Πετροπούλου βρέθηκε ως εκπρόσωπος της Γαλλικής Πρεσβείας στην αφή της Ιερής φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία.

Οπως η ίδια σημείωνει “ήταν ιδιαίτερη η συγκίνηση στην κορυφαία στιγμή που ζήσαμε όλοι οι φορείς, εμπρός στο μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδος που μας ακολουθεί ως Έλληνες και μας εμπνέει.Θα ήθελα να επισημάνω τον έντονο ενθουσιασμό των ξένων Πρέσβεων που παρευρέθησαν εκεί και κατ’ εξοχήν των Πρέσβεων του Παναμά κυρία Cristina Liakopulos de Papadikis  που έλκει την καταγωγή της απο χωριό της αρχ. Ολυμπίας ! καθώς επίσης και της Χιλής , κυρίας Pia Busta”.
 
 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ