Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στο θέατρο με τον πολύ γοητευτικό σύντροφό της

24/10/2017 | 23:40

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Αθητάκης γνωρίστηκαν επί σκηνής, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση του Εθνικού θεάτρου «Εντίθ Πιάφ», στην οποία πρωταγωνιστούσε η τραγουδίστρια.

Ο Γιάννης Αθητάκης είναι μοντέλο και ηθοποιός και η σχέση τους μετρά περίπου έναμισι χρόνο.

Οι δυο τους παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα παράστασης «Ο Πατέρας του Άμλετ», και ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε το ζευγάρι.

Ο 33χρονος Γιάννης Αθητάκης έχει ασχοληθεί με το modeling και έχει κατακτήσει τον τίτλο του Mr Manhunt Greece 2006, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, ένα χρόνο αργότερα, στον διεθνή διαγωνισμό, όπου και κατέκτησε τη τρίτη θέση.

Με την ηθοποιία καταπιάστηκε το 2006, με τη συμμετοχή του σε διάφορες σειρές, ενώ έχει παίξει και στον κινηματογράφο.

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών

Πάτρα: Νταλίκα χτύπησε γυναίκα με δίκυκλο – Στο ίδιο σημείο είχε εκσφενδονιστεί ο αδελφός της από το παράθυρο ΙΧ (ΦΩΤΟ)