"Άστραψε και βρόντηξε" ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος για την Πατρών - Πύργου: "Κουραφέξαλα όσα μας λένε - Να κλείσουμε τώρα την εθνική" ΒΙΝΤΕΟ

"ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ

Χειμαρρώδης ο λόγος του δημοτικού συμβούλου του δήμου Πατρέων και πρώην δημάρχου δυτικής Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, στο χθεσινοβραδινό κοινό συμβούλιο για την Νότια Χάραξη της Πατρών - Πύργου.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε "κουραφέξαλα" τα όσα ακούγονται για τη διαχείριση του έργου του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών - Πύργου σχετικά με τις τεχνικές δυσκολίες και το κόστος για τη νότια χάραξη, αίτημα το οποίο στηρίζει. "Αύριο πρέπει να βγούμε και να κλείσουμε το δρόμο. Τέλος. Δεν πάει άλλο. Τόσα χρόνια το συζητάμε και δεν γίνεται τίποτα. Αν δείτε τις φωτογραφίες πριν από χρόνια, από αυτόν εδώ το χώρο όταν συζητούσαμε πάλι για τη Νότια Χάραξη, δεν θα μας αναγνωρίσετε!", είπε και συνέχισε.

"Πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνεται διαπλάτυνση εθνικής! Στο Δερβένι βγάζεις το χέρι σου και αρπάζεις τον άλλον που είναι στο μπαλκόνι του;". Ο πρώην δήμαρχος, πρότεινε τη δικαστική προσφυγή κατά του έργου, αλλά εκτίμησε ότι αρχικά θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα δυναμικές κινητοποιήσεις κλείνοντας την Πατρών - Πύργου. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από την ομιλία του: 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης