Πάτρα: Στα ... ροζ το Αρχαίο Ωδείο - Μήνυμα ζωής και ελπίδας στέλνει απόψε το σημαντικότερο αρχαίο μνημείο της πόλης! Εκεί και η Χριστίνα Λαμπίρη - Είδαμε όμορφα και χαμογελαστά πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Αύριο το Pink the City 2017

Πλήθος κόσμου στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας όπου έγινε ροζ για να στείλει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της ζωής!

Ο σύλλογος Αλμα Ζωής διοργάνωσε μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση με τη συμμετοχή του σαξοφωνίστα Νίκου Βεντούρα. Η μουσική του "αγκάλιασε" το Αρχαίο Μνημείο, γεμίζοντας συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. 

Εκεί και η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε το δικό της μύνημα.

 

 

-------------------

Απόψε το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, θα φωταγωγηθεί Ροζ, στα πλαίσια του μήνα Οκτώβρη, μήνα Διεθνώς αφιερωμένου στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού αλλά και της μεγάλης μας εκδήλωσης Pink the City 2017!

Το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά μνημεία της ευρύτερης περιοχής, που σήμερα έχει ανακατασκευαστεί και χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις, αποτελεί διαχρονικό εμβληματικό κτίσμα της πόλης μας. Κτίρια σύμβολα σε όλο τον κόσμο έχουν φωταγωγηθεί ροζ προκειμένου να μεταδώσουν το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, όπως ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, το άγαλμα του Ιησού του Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων και πολλά άλλα. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό, ένα κτίριο σύμβολο για την πόλη μας, όπως το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας να φωταγωγηθεί ροζ, συμβάλλοντας στο ηχηρό μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Mαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, καλεί όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στη φωταγώγηση, υπό τους ήχους του Σαξοφώνου του Νίκου Βεντούρα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήουν στις 19:30, και μαζί θα δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Το Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας θα παραμείνει φωταγωγημένο και αύριο Κυριακή 22 Οκτώβρη.

Μην ξεχάσετε φυσικά αύριο, την πολυπληθέστερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα θα κάνει την Πάτρα... ροζ!

Οι εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και κορυφώνονται αύριο! Χιλιάδες κόσμου θα βάλουν το ροζ μπλουζάκι του συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, για ένα συμβολικό περίπατο από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων ως τον Μόλο της Αγίου Νικολάου.

 

Διαβάστε επίσης