Παραιτήθηκε με αιχμές ο Αντώνης Κουνάβης από την αντιπροεδρεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή- "Σεβασμό στον Κατσουράνη" απαντά ο Μαρλφέκας- BINTEO

«Κατσουράνης και Μαρλαφέκας οδηγούν την Παναχαϊκή στην οπισθοδρόμηση» είπε

ΝΕΟΤΕΡΟ 15.15: Δεν δίνει συνέχεια στις δηλώσεις του Αντώνη Κουνάβη, το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Ερωτηθείς  ο κ. Μαρλαφλέκας απάντησε:

"Ότι είχε να πει η Παναχαϊκή Συμμαχία το είπε με τη χθεσινή της ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επανέλθει στο θέμα και σέβομαι απόλυτα αυτή τη θέση. Μόνον ένα θα προσθέσω: σεβασμό στον Κώστα Κατσουράνη. Όσοι κατανοούν τι σημαίνει ο Κώστας Κατσουράνης για την Παναχαϊκή και για την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μόνον σεβασμό του αποδίδουν".

Την παραίτησή του από τη θέση του  αντιπροέδρου  της ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωστοποίησε ο Αντώνης Κουνάβης μιλώντας στον Sport 24 Πάτρας. Ο κ. Κουνάβης αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από το διοικητικό σχήμα, αλλά θα παραμείνει μέτοχος της ομάδας, ενώ σκέφτεται πλέον να μην ακολουθήσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που εξελίσσεται αυτή την περίοδο.

 

Μάλιστα έστρεψε τα βέλη του και προς άλλους "Συμμάχους" λέγοντας χαρακτηριστικά πως ενώ κάποιοι τις Κυριακές έκαναν βόλτες με τα παιδιά τους, ο ίδιος βρισκόταν ανελλιπώς στο πλευρό της Παναχαϊκής και στους εκτός έδρας αγώνες της.

Χαρακτήρισε «αλητεία» την ανακοίνωση της Παναχαϊκής Συμμαχίας με την οποία εξέφραζε την υποστήριξή της στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα για τις εκλογές του Επιμελητηρίουκαι πρόσθεσε ότι «επικοινώνησε με τους κ. Μπακαλάρο, Κοντοθόδωρο, Λιόλιο και Πλέσσα και του είπαν ότι δεν ήξεραν για την ανακοίνωση και διαφωνούν με το περιεχόμενό της». "Όσοι έβγαλαν αυτή την ανκοίνωση θα πρέπει να ντρέπονται, είναι αλητεία" είπε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός του κ. Κουνάβη ότι «Κατσουράνης και Μαρλαφέκας οδηγούν την Παναχαϊκή στην οπισθοδρόμηση» υποστηρίζοντας ότι «ο Κατσουράνης έπρεπε να μην επιτρέψει την έκδοση τέτοιας ανακοίνωσης».

 

Διαβάστε επίσης