Πάτρα: Πεζόδρομος... για οχήματα! Η ασυδοσία των οδηγών συνεχίζεται στην Κανάρη - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Απίστευτη η κατάσταση τις βραδινές ώρες

Έχει ξεφύγει από κάθε όριο η κατάσταση που καταγράφεται καθ όλη την διάρκεια της ημέρας στον κεντρικό πεζόδρομο της Κανάρη στην Πάτρα.

Οχήματα σταθμευμένα και στις δυο πλευρές του πεζόδρομου. Αυτοκίνητα και δίκυκλα παρκαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια και κάπου εκεί ανάμεσα η κίνηση των πεζων! Αυτή είναι η εικόνα του βίντεο που κατέγραψε το tempo24.gr, και αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο,  κυρίως τις βραδινές ώρες.

Το tempo24.gr, με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ έχει αναδείξει το θέμα της παράνομης στάσης και στάθμευσης παντός οχήματος επί του πεζοδρόμου, από ότι φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, παρά το ατύχημα με τραυματισμό πεζού που σημειώθηκε στο σημείο προ ημερών, όταν οδηγός αυτοκινήτου έκανε όπισθεν!

22657567_1317803558331061_1426031045_n.jpg

Αυτό που συμβαίνει στον πεζόδρομο της Κανάρη είναι πλέον θέμα σεναρίου για κωμωδία. Οχι μόνο η στάθμευση οχημάτων συνεχίζεται κανονικά (και μάλιστα οι οδηγοί γλυτώνουν και το εισιτήριο) , αλλά κάποιοι φρόντισαν να τοποθετήσουν και καφάσια (!) για να μην τους πάρουν την θέση !

 

Διαβάστε επίσης