Κόρη της Βέτας Μπετίνη: Ακόμα δεν έχουμε βρει γιατί έφυγε

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ

Για τον χαμό της μητέρας της, Βέτας Μπετίνη, μίλησε η Λιάνα Καραγιανίδου, η οποία τόνισε πως ακόμα δεν γνωρίζουν από τι «έφυγε»

«Μέναμε όλοι μαζί, ήταν την τελευταία βδομάδα κουρασμένη πολύ, αρχίσαμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις, την Δευτέρα μπήκε στο νοσοκομείο. Γίνανε όλα πάρα πολύ γρήγορα, ακόμα δεν έχουμε προλάβει να βρούμε για ποιον ακριβώς λόγο έφυγε. Προλάβαμε να της πούμε όλα αυτά που είχαμε πολλά χρόνια να τα λέμε αυτά. Έχουμε πολλή αγάπη όλη η οικογένεια. Έχουμε πολλή μεγάλη αγάπη με την μαμά μου. Είμαστε αδερφές, είμαστε φίλες!», είπε η κόρη της ηθοποιού στο Star.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δημήτρης Χαβρές, γαμπρός της ηθοποιού. «Μας την έκανε. Εδώ και ενάμιση μήνα κάναμε εξετάσεις, δεν της έβρισκαν τίποτα, τη Δευτέρα μπήκαμε, είχε νεφρική ανεπάρκεια, και σε δυο μέρες έφυγε», δήλωσε.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό. Η κόρη της, μάλιστα, κάλεσε όσους δώσουν το «παρών» στην κηδεία να φορέσουν «χρώματα φωτεινά όπως της ταιριάζει... άλλωστε η ψυχή της ταξιδεύει ήδη σε μέρη αγαπημένα πριν ενωθεί και πάλι με το Φως!».