Η ουρά για τα εισιτήρια των 3 ευρώ στο Θέατρο Τέχνης έπιανε όλο το τετράγωνο

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ατέλειωτες ουρές, που έκαναν το γύρω του τετραγώνου για εισιτήρια στο Θέατρο Τέχνης, στα ταμεία του Υπογείου και της Φρυνίχου στην Πλάκα. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προσφορά εισιτηρίων στην τιμή των 3 ευρώ που είχε αναγγελθεί από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν για 3η συνεχή σεζόν.

Απέναντι στο κάλεσμα του Θεάτρου Τέχνης η ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού ήταν και φέτος ιδιαίτερα θερμή.  Κόσμος περίμενε υπομονετικά για τα εισιτήρια όλων των παραστάσεων της φετινής περιόδου. 

Από την ώρα έναρξης (16.00) και μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχαν τεθεί προς διάθεση, εξυπηρετώντας και στα δύο Ταμεία (Υπόγειο & Φρυνίχου) περισσότερους από 2.000 επισκέπτες. Ωστόσο ελάχιστοι ήταν εκείνοι που έφτασαν τελικά στο ταμείο και δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν, εξαιτίας του πολύ γρήγορου ρυθμού με τον οποίο εξαντλήθηκε η προσφορά.

Οι νέες προσφορές 
Τα εισιτήρια των 3 ευρώ εξαντλήθηκαν, ωστόσο το Θέατρο Τέχνης διατηρεί ένα σύστημα προσφορών φιλικό προς όλες τις κοινωνικές ομάδες καθ’ όλη τη θεατρική σεζόν, προσφέροντας 10 ευρώ εισιτήριο σε νέους κάτω των 21 ετών, σε ανθρώπους αν των 65 ετών, φοιτητές και ΑμΕΑ, ενώ όλοι οι άνεργοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Θεάτρου με εισιτήριο 8 ευρώ.