Στην Πάτρα σήμερα ο αναπλ. Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος

Θα συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς

Σήμερα,  Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, θα βρίσκεται στην Πάτρα, όπου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για ζητήματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα απευθύνει χαιρετισμό στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Πράσινης Χημείας.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Αν. ΥΠΕΝ στην Πάτρα έχει ως εξής:

10.30: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κων/νο Πελετίδη (Δημαρχείο Πάτρας, Μαιζώνος 108, Πάτρα)

12.15: Συνάντηση με τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Νικ. Παπαθεοδώρου (Κτήριο Αποκεντρωμένης Διοίκησης,  Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 158, Πάτρα)

14.30: Επίσκεψη στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Πατρών - Ανακύκλωση στην Πηγή (Καραϊσκάκη 120, Οικισμός Ακταίο, Ρίο Πατρών)

18.00:  Χαιρετισμός στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Πράσινης Χημείας, με θέμα "Πράσινη Χημεία και Βιώσιμη Ανάπτυξη", που συνδιοργανώνουν τα   Τμήματα Χημείας ΑΠΘ, Παν/μίου Ιωαννίνων, Παν/μίου Κρήτης, ΕΚΠΑ, Τμήμα Χημικών Μηχανικών Παν/μίου Πατρών και Τμήμα Περιβάλλοντος Παν/μίου Αιγαίου (Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών).

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, με αφορμή την παρουσία του στην Πάτρα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο χώρο της ΚΟΙΝΣΕΠ “Ανακυκλώνω στη Πήγη” (Καραϊσκάκη 120, Ακτίο Ρίου Πατρών) και συνάντηση με τα μέλη της στις 2:30 μμ το μεσημέρι.