Πάτρα: Έγγραφο “φωτιά” για την τραγωδία στη Ξερόλακα – Τι κλήθηκαν να μεταφέρουν από τα Δικαστήρια οι υπάλληλοι του Δήμου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η αποκάλυψη που αφορά στην ύπαρξη εγγράφου που απεστέλει προ ημερών στο Δήμο της Πάτρας από το Πρωτοδικείο, με αίτημα την μεταφορά υλικών, στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής στη Ξερόλακα.

22635255_10214300325764633_499437981_n.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε μέσω του εγγράφου, ζητείται η συνδρομή των υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου, προκειμένου να απομακρυνθούν από χώρο του Πρωτοδικείου, μεγάλες σακούλες και χαρτοκιβώτιο στα οποία μεταξύ άλλων, βρίσκονταν ηλεκτρονικές συσκευές, τραπέζια και άλλα αντικειμενα, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται πουθενά η ύπαρξη όπλων και εκρηκτικής ύλης. 

22561300_938343006329684_570455302_o.jpg

Πηγές αναφέρουν στο tempo24.gr, πως η μεταφορά οπλων και λοιπών τέτοιου είδους αντικειμένων – προϊόντα κατάσχεσης – δεν γίνεται μέσω αυτής της διαδικασίας και πολύ περισσότερο δεν μεταφέρονται κάτω από αυτές τις συνθήκες, όπως έγινε το μεσημέρι της Τρίτης με αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν με θύμα 52χρονο δημοτικό υπάλληλο, που ακρωτηριάστηκε, μετά από έκρηξη στο χώρο της Ξερόλακας.

123_1.jpg

Το περιστατικό προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά, όσον αφορά τη σύνταξη του εγγράφου από το Πρωτοδικείου προς το Δήμο Πατρέων και τις επόμενες ώρες αναμένεται να διερευνηθεί ποιος ή ποιοι έχουν την συγκεκριμένη ευθύνη.

“Μας έστειλαν ως πρόβατα σε σφαγή. Όλα αυτά τα πράγματα απαγορεύεται να μεταφερθούν και να πεταχθουν στην Ξερόλακκα, να λέμε ευτυχώς είμαστε και τυχεροί που δε θρηνούμε θύματα”,  δήλωσε από την πρώτη στιγμή του συμβάντος ο Βασίλης Παπανδριανός, συνδικαλιστής Δημοτικών υπαλλήλων.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ 

Αργά το βράδυ της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια” στον 52χρονο υπάλληλο Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων. Οι γιατροί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού του χεριού, από το ύψος του καρπού. Πληροφορίες θέλουν τις επόμενες ώρες να εξετάζεται το ενδεχόμενο της αποκατάστασης του τραύματος, με την προσθήκη πρόσθετου μέλους.

xero3_0.jpg

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του εργαζόμενου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. 

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η έκρηξη στο χώρο Υγειονομικής Ταφής της Ξερόλακας. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στο χώρο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, εντόπισαν επιπλέον όπλα και σφαίρες

Ανάμεσα στους σάκους που μεταφέρθηκαν στην Ξερόλακκα από τους υπαλλήλους του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, βρέθηκαν εκτός από εκείνα που εμπλέκονται στην έκρηξη που προκάλεσε το μεσημέρι, και άλλα δύο ή τρία όπλα καθώς και σφαίρες.

xero1_1.jpg

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο