ΒΙΝΤΕΟ η στιγμή της επίθεσης Νικολόπουλου στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πλάτωνα Μαρλαφέκα ...στην Παναχαϊκή

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κα μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας απο τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, για την επίσημη παρουσίαση της Παναχαικής για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο κ. Μαρλαφέκας ως μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας ανέβαινε στο βήμα για την ομιλία του, ο βουλευτής φέρεται να του είπε "Ωραίος μάγκας είσαι...".

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, δεν απάντησε στην πρόκληση, ενώ η αίθουσα "πάγωσε" με το σχόλιο του ανεξάρτητου βουλευτή που μάλλον δεν είχε "έδαφος" σε μια τέτοια εκδήλωση, όπως η συγκεκριμένη. Πάντως για το επεισόδο,  οι χαμηλόφωνες συζητήσεις και τα σχόλια, είχαν να κάνουν με την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών, ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Αχαΐας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Αχαΐας, δυσφόρησε γιατί το πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν περιελάμβανε, χαιρετισμούς βουλευτών. Κατά τις ίδιες πληροφροίες, ο Νίκος Νικολόπουλος αντέδρασε γιατί δεν του επέτρεψαν να μιλήσει στην εκδήλωση.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

«Όλοι οφείλουμε να έχουμε κατά νου ότι οι αντοχές της Δημοκρατίας πρέπει να είναι ανεξάντλητες. Και κυρίως οι κανόνες που διέπουν τη λειτουργία της. Όπως επίσης απαιτείται σεβασμός στο πρωτόκολλο, που δεν αφορά πρόσωπα, αλλά εκπροσώπους θεσμών και επισήμων φορέων και κυρίως του Κοινοβουλίου που αποτελεί το θεμέλιο της Δημοκρατίας.
 

Ο αναγκαίος πρόλογος υπαγορεύτηκε από την ατυχή συμπεριφορά του εντεταλμένου παρουσιαστή της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης της ΠΑΕ Παναχαϊκή που έκανε του.. κεφαλιού του στις προσφωνήσεις, αναφέροντας και προσκαλώντας κάποιους κατά το δοκούν στο βήμα.
 

Επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα δεν είναι τα φυσικά πρόσωπα. Δεν αντιδρώ, λοιπόν, όταν θίγεται και προσβάλλεται κάποιος- εν προκειμένω εγώ- αλλά για τον εκπρόσωπο του λαού, ο οποίος μάλιστα διάβηκε πολλές φορές το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να αιτηθεί την απαλλαγή της ΠΑΕ Παναχαϊκή από τα μεγάλη χρέη του παρελθόντος. Αψευδείς μάρτυς, το video της ομιλία μου από το βήμα της Βουλής… όταν οι άλλοι έλειπαν…
 

Δεν κάνω τη υπόμνηση για να εισπράξω μπράβο, γιατί δεν είναι αυτό το ζήτημα. Αντιθέτως, το πρόβλημα βρίσκεται στη στρεβλή αντίληψη ορισμένων, που δεν συνάδει με την ιστορία της Παναχαϊκής. Είναι μια αντίληψη που τείνει να παγιωθεί σε μια περίεργη φάση τούτης της χρονικής περιόδου. Μια νοσηρή παρείστικη αντίληψη, γι’ αυτό και απεύχομαι κάθε ενδεχόμενο πρόκλησης τριγμών στο οικοδόμημα της αγαπημένης μας ομάδας.
 

Δεν θέλω, εν τέλει, να πιστέψω ότι η ασέβεια απέναντι στο κοινοβούλιο είναι μια παγιωμένη εχθρική αντίληψη κατά της Δημοκρατίας, ούτε ότι το Δ.Σ. της ΠΑΕ ενστερνίζεται τέτοιες συμπεριφορές.
 

Θα κατατάξω, λοιπόν, το συμβάν, στα ατυχή και μεμονωμένα και κυρίως θα υπενθυμίσω ότι ο δικός μου ρόλος είναι να διατρανώνω και να επιδιώκω την ενότητα στους κόλπους της Παναχαϊκής και την πίστη στο στοίχημα της ανόδου της στη Super Liga.
 

Όλα τ’ άλλα είναι μικροπρέπειες, που δεν με εκφράζουν, αλλά και ούτε είναι δυνατόν να κλονίσουν τη σύμπνοια στις τάξεις της Παναχαϊκής και τον κοινό στόχο»

Διαβάστε επίσης