Είκοσι πέντε νέοι δόκιμοι αστυφύλακες από την Αχαΐα κατατάχθηκαν σήμερα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας - ΦΩΤΟ

ΠΑΤΡΑ

Είκοσι πέντε νέοι δόκιμοι αστυφύλακες από την Αχαΐα κατατάχτηκαν σήμερα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας
Τους νέους συναδέλφους υποδέχτηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας και ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας

Σε μια λιτή τελετή, σήμερα το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά, υποδέχτηκε τους εικοσιπέντε νέους δόκιμους αστυφύλακες, από την Αχαΐα, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές Σχολές μέσω της διαδικασίας των πανελλήνιων εξετάσεων.
Πρόκειται για εννέα γυναίκες και δεκαέξι άνδρες, από τις ευρύτερες περιοχές της Πάτρας, του Αιγίου, της Κάτω Αχαΐας και της Χαλανδρίτσας στους οποίους παραδόθηκαν σήμερα τα πρακτικά κατάταξης και διορισμού τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, συνεχάρη για την επιτυχία τους τόσο τους νέους συναδέλφους όσο και τους γονείς τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ και ο Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντίνος ΜΑΓΚΑΦΑΣ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εικοσιπέντε νέους αστυνομικούς για τα διαδικαστικά θέματα της εισαγωγής τους.
Την Κυριακή οι εικοσιπέντε νέοι παρουσιάζονται στις Σχολές Αστυφυλάκων, όπου έχουν καταταγεί, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη βασική στρατιωτική τους εκπαίδευση.