O Λαζόπουλος επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι

με την παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το»

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι αυτό το φθινόπωρο και το κάνει με μια επιθεώρηση -ένα είδος που είχε βάλει στην άκρη εδώ και χρόνια-, δίνοντας την υπόσχεση «να ξαναδώσει χαρά στον κόσμο!», όπως είναι και το σλόγκαν της παράστασης!

 Μέσα από ένα έργο, λοιπόν, γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ίδιο, ο Λάκης Λαζόπουλος αναδεικνύει ξανά αυτό το είδος του θεάτρου και καταδεικνύει την «απελπιστική» κατάσταση της Ελλάδας! Το «Α-πε-λπι-σί-το» (εμπνευσμένο από το απόλυτο hit της εποχής «Despacito») έρχεται να δώσει στον φετινό χειμώνα την απαιτούμενη δόση γέλιου αλλά και προβληματισμού που χρειαζόμαστε για να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες της ζωής και της καθημερινότητάς μας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. 

Πρώτη φορά θα συναντηθούν στο σανίδι ο Λάκης και η Σοφία Φιλιππίδου, σε μια κωμική ισχύ εν τη ενώσει! Το «Α-πε-λπι-σί-το» πραγματεύεται τα αποτελέσματα της κρίσης στην Ελλάδα -οικονομικά και μη-, μέσα από αφοπλιστικούς διαλόγους και μονολόγους δοσμένους με χιούμορ που αγγίζει τα άκρα! 
Το έργο διαδραματίζεται σε ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι, οι κατατρεγμένοι, οι μόνοι της εποχής και όλοι όσους η κρίση έβγαλε εκτός.

 

Όλες οι πικρές αλήθειες της εποχής μας, «στολισμένες» με το καυστικό χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου και τις μοναδικές υποκριτικές δυνατότητες του ίδιου και της Σοφίας Φιλιππίδου.

Η παράσταση θα ανέβει στην Αθήνα στις 13 Νοεμβρίου και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αθηνών, ενώ τα Χριστούγεννα θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αριστοτέλειον και στη συνέχεια θα ακολουθήσει περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης