Σε δημοτικό σχολείο της Αχαΐας οι πρώτες αντιδράσεις για τους σημαιοφόρους και τις κληρώσεις στις παρελάσεις – Φωνές διαμαρτυρίας γονέων – “Μα αυτό το παιδί έχει απαλλαγή και από τον εκκλησιασμό …”

Οι πρώτες αντιδράσεις για τις κληρώσεις σε ότι αφορά τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις ξεκίνησαν…στην Αχαΐα.

Συγκεκριμένα φωνές διαμαρτυρίας ακούγονται έντονα σε χωριό της δυτικής Αχαΐας.

Εκεί, σε δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με πληροφορίες, για μια από τις δύο παρελάσεις κληρώθηκε μια μαθήτρια της ΣΤ τάξης με αλβανική καταγωγή και ελληνική ιθαγένεια. Όπως μας μετέφεραν στο tempo24.news, η αντίδρασή τους δεν αφορά τόσο την καταγωγή της κοπέλας, ούτε αν πρόκειται άριστη μαθήτρια. Αλλά, ισχυρίζονται ότι το εθνικό σύμβολο της χώρας δεν μπορεί να το σηκώνει μια μαθήτρια η οποία – όπως μας είπαν – έχει πάρει απαλλαγή στο μάθημα των θρησκευτικών και από τον εκκλησιασμό. “Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν πιστεύτει στον Σταυρό της σημαίας να την κρατά…”, μεταφέρει γονέας εκφράζοντας τη δυσφορία του. Για την άλλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου κληρώθηκε μια μαθήτρια από την περιοχή. Οι γονείς όπως μας σημειώνουν, αν και εκτιμούν ότι θα έπρεπε τη σημαία να σηκώνουν οι άριστοι μαθητές, αν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα συνύπαρξης και συμβίωσης με τους αλλοδαπούς, άλλωστε πολλές οικογένειες στηρίζουν τα χωριά με την εργασία τους, παρόλα αυτά, υποστηρίζουν ότι κάποια πράγματα πρέπει να ξεχωρίζουν και να έχουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση. 

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς