Πάτρα: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση παιδεραστίας με την ανοχή μητέρας ανήλικων κοριτσιών - ΒΙΝΤΕΟ

Διεγερτικά χάπια βρέθηκαν στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων

Σοκάρουν τα στοιχεία που βρήκαν στο υπόγειο διαμέρισμα του 32χρονου Πακιστανού στην περιοχή των Υψηλών Αλωνιών που συνελήφθη για παιδεραστία σε βάρος ανήλικων κοριτσιών από την Ρουμανία με την ανοχή της αλλοδαπής μητέρας τους, στην οποία επίσης πέρασαν χειροπέδες

vodf.jpg

Κατά την έφοδο των Αστυνομικών στον τόπο του "μαρτυρίου" για την 12χρονη και 17χρονη βρήκαν και κατάσχεσαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι. Στο σπίτι σύμφωνα με τις πληροφορίες διέμεναν μαζί τα δυο κορίτσια η μητέρα τους και ο Πακιστανός.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 52χρονος Έλληνας, που αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος πως απλώς έκανε παρέα με τις ανήλικες και τη μητέρα τους, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και η 47χρονη Ρουμάνα μητέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Ανακριτή Πατρών, προκειμένου να απολογηθούν

Οι συλλήψεις εγιναν στο πλαίσιο επιχείρησης και έρευνας που διεξήχθη από τη νεοσυσταθεία ειδική ομάδα Αστυνομικών, μετά από καταγγελείς για εξώθηση στην πορνεία ανηλίκων,  στην Πάτρα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο ημεδαπό να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις, στις δύο ανήλικες αλλοδαπές υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Επισημαίνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει άμεσα και εμπεριστατωμένα, με ιδιαίτερη διακριτικότητα και συνέπεια κάθε καταγγελία που αφορά παραβατικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων, σεβόμενη και προστατεύοντας την προσωπικότητα των θυμάτων.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

 

Διαβάστε επίσης