Άναψαν τα αίματα σε βενζινάδικο και βγήκαν όπλα στο Αγρίνιο

τα ξημερώματα της Τριτης

Σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα σε πρατήριο καυσίμων στο Αγρίνιο απασχόλησε τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Δύο αδέρφια 48 και 51 ετών φέρονται να διαφώνησαν στον τρόπο πληρωμής του πετρελαίου που έβαλαν λίγο νωρίτερα σε τέσσερα φορτηγά οχήματα ιδιοκτησίας τους και να απείλησαν αρχικά με ψεύτικο όπλο τον 53χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου και τον 26χρονο γιο του και εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή.

Οι δυο τους συνελήφθησαν αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ενώ κατά τη διάρκεια ελέγχου ο 48χρονος επιχείρησε να δώσει σε 33χρονο που βρισκόταν στο σημείο της σύλληψης, χωρίς να τον αντιληφθούν οι αστυνομικοί, ένα χαρτάκι το οποίο περιείχε 0,7 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 33χρονο στον οποίο επιχείρησε να δώσει την κοκαΐνη ο 48χρονος, όπως και τον 53χρονο πρατηριούχο και τον 26χρονο γιο του έπειτα από μηνύσεις που ακολούθησαν από τους ιδιοκτήτες των φορτηγών.

Σε βάρος των οδηγών των φορτηγών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή, εξύβριση και απόπειρα άσκησης απλών σωματικών βλαβών, ενώ σε βάρος των πρατηριούχων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, καθώς φαίνεται πως επιχείρησαν την απάντληση των καυσίμων. Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πηγή: agrinionews

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ