Πάτρα: Άστεγη η Χρυσή Αυγή – Αναζητά νέα γραφεία

Χωρίς στέγη βρίσκεται η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το τελευταίο διάστημα ανεστάλη η λειτουργία των γραφείων της, που στεγάζονταν σε κτήριο στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Κανάρη.

Οι υπεύθυνοι της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, βρίσκονται σε αναζήτηση νέου χώρου για τη στέγαση των πολιτικών γραφείων, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος αποχώρησης από το κτήριο που λειτουργούσαν μέχρι πρότινος.

Η προσπάθεια εύρεσης νέου χώρου για να στεγάσει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να βρει αρκετά προσκόματα, δεδομένου πως και η προηγούμενη απόπειρα των τοπικών στελεχών της κομματικής οργάνωσης στην Πάτρα, συνάντησε πολλές αντιδράσεις από κατοίκους και καταστηματάρχες περιοχών στα οποία είχαν βρεθεί χώροι.

Ακόμα δεν υπάρχει πληροφορία σχετικά με την περιοχή που προσανατολίζονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής, να ιδρύσουν τα νέα τους γραφεία, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με πηγές βρίσκεται επί ποδός για πιθανές αντιδράσεις.

 

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

“Απόβαση” των αγροτών σήμερα στην Πάτρα – Δεκάδες τρακτέρ συγκεντρωμένα στον κόμβο Κουρλαμπά-Που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι-ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ