Κρίσιμες ώρες για τον 20χρονο Πατρινό Πέτρο Κονιδάρη - Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο - Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Πανελλήνια συμπαράσταση

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου Πέτρου Κονιδάρη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό σου, οταν όπως έγραψε το tempo24.gr, το πρωί της περασμένης Δευτέρας το δίκυκλο που οδηγούσε και εκινείτο στην οδό Ακρωτηρίου με κατεύθυνση την εργασία του, παρασύρθηκε από ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός βρίσκεται σε καταστολή και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο 20χρονος Πέτρος φέρει σοβαρά τραύματα και ηδη έχει γίνει ένα χειρουργείο για την αποκατάσταση της αορτής της καρδιάς, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης εισήχθη εκ νέου στο χειρουργείο και πάλι, προκειμένου να αποκατασταθούν τραύματα στο πόδι του.

Η μετεγχειριτική του κατάσταση, είναι καθοριστική καθώς οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον "ξυπνήσουν".

Την ίδια ώρα ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκκληση της οικογένεια του για αίμα, με αιμοδότες του εξωτερικού να προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια τους για το νεαρό Πατρινόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά ο 20χρονος διεκομίσθει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγιος Ανδρέας", στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό του Ρίου , όπου και κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στον Ευαγγελισμό.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης