"Φούντωσε" βυτιοφόρο στην νέα εθνική οδό Κορίνθου Πατρών - Μετέφερε λιπαντέλαια, συναγερμός στην Πυροσβεστική (ΝΕΟΤΕΡΑ) - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

πήρε φωτιά εν κινήσει

Νεότερη ενημέρωση 16.47' Όπως έγραψε και νωρίτερα το tempo24, βυτιοφόρο πήρε φωτιά εν κινήσει στην εθνική Κορίνθου – Πατρών στο ύψος της γέφυρας του Ζευγολατιού, στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο σημείο σύμφωνα με το korinthostv.gr, πήγαν άμεσα οχήματα της πυροσβεστικής.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 8 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου και Κιάτου.

Το βαρύ φορτηγό βρίσκεται στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου 300 μέτρα πριν την γέφυρα Ζευγολατιού.

Λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά που είχε ξεσπάσει σε βυτιοφόρο και λιγο αργότερα ξεκίνησε η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο 95ο χιλιόμετρο με την αρωγή της Τροχαίας.

Πρώτη ενημέρωση 13.44'

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά σε βυτιοφόρο που κινούνταν στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου. Το βαρύ φορτηγό μεταφέρει -κατά πληροφορίες- λιπαντέλαια τα οποία αυτή την ώρα καίγονται.

Το φλεγόμενο βυτιοφόρο βρίσκεται περίπου στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου 300 μέτρα πριν την γέφυρα Ζευγολατιού. Πριν από λίγα λεπτά στο σημείο όπου το βαρύ όχημα έχει τυλιχτεί στις φλόγες έφτασαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και επιχειρείται η κατάσβεση της φωτιάς. 

Λόγω του φλεγόμενου βυτιοφόρου έχει κλείσει μία λωρίδα κυκλοφορίας καθώς και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στο 95,3 χιλιόμετρο. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής γίνεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ