Πάτρα: Ο Δήμαρχος υποχρεώθηκε να εκδώσει “εντέλλεσθαι” μετά τις αντιδράσεις και τις αναρτήσεις του tempo24- Aπόγευμα και ενώ οι διευθυντές είχαν φύγει- Tο γνωστοποίησαν μέσω Fb!

Απόγευμα Παρασκευής και ενώ οι διεθυντές του Δήμου στους οποίους και απευθύνεται βρίσκονται στα σπίτια τους και τη Δευτέρα λήγει η πρώτη προθεσμία για την υποβολή εντύπων αξιολόγησης από την πλευρά των υπαλλήλων, έφτασε μέσω αναρτήσεων στο fb το “εντέλλεσθαι” του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη για την πολιτική κάλυψη των υπαλλήλων. 

Το εντέλλεσθαι έφτασε μετά τις πιέσεις των υπαλλήλων και την ένταση που επικράτησε αλλά και μετά τις αναρτήσεις του tempo24 σχετικά με το ¨κρυφτό”¨που  έπαιζε η Μαιζώνος μετά την περυσινη επαναστατική γυμναστική επί του θέματος. 

Η γνωστοποίηση του “εντέλλεσθαι” του Δημάρχου ενώ είχαν κλείσει τα γραφεία, έγινε  μέσω Fb!

To γεγονός καταδεικνύει αφενός ότι αυτό συνέβη κατόπιν πιέσεων, (η ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι από το δήμο δεν έκανε την παραμικρή αναφορά), αφετέρου ότι καταβάλλεται προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος και να ελαχιστοποιηθούν οι ευθύνες.

 

Γ. Κοντογεωργοπούλου

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα