Δεν είχε χρήματα να πληρώσει το νοίκι το ΠΑΣΟΚ Αχαϊας !

εβαλε τα μισα ο ηρακλής ρουπας

Τα οικονομικά προβλήματα των κομμάτων ειναι γνωστά. Αλλά πλέον είναι τόσα που δεν έχουν τα χρήματα ούτε για να πληρώσουν το νοίκι των γραφείων τους.

Ετσι πληροφορηθήκαμε σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας , στο διαδίκτυο,  πως ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης,  σε δηλωσή του αναφέρει: Οφείλω να ευχαριστήσω τον σύντροφο Ηρακλή Ρούπα για την οικονομική του συνεισφορά πληρώνοντας για το μισό ενοίκιο τον μήνα Σεπτέμβριο, ώστε να καλυφθεί το ποσό για τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Πάτρα.
Ας ελπίσουμε πως κ οι υπόλοιποι φορείς της περιοχής μας θα πράξουν το ίδιο...".

Δηλαδή αν δεν ήταν ο αχαιός πολιτικός Ηρακλής Ρούπας , προβλεπόταν έξωση !

Καλά τα υπόλοιπα στελέχη που είναι; Ή εμφανίζονται μονάχα στις φωτογραφήσεις; ...

Να υπενθυμίσουμε πως το ΠΑΣΟΚ Αχαϊας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα επι χρόνια , γι ' αυτό και αλλάζει συνεχώς γραφεία. Μετά τα ιστορικά γραφεία επι της Γεροκωστοπούλου, που παρέμεινε για χρόνια, μετακόμισε. Μεταφέρθηκε στην οδό Αγίου Ανδρέου. Ομως κι εκεί η οικονομική αδυναμία ήταν τέτοια που κινδύνευε συνεχώς με εξώσεις !

Τελικά η νομαρχιακή επιτροπή που εξελέγη τελευταία , μετάφερε τα γραφεία σε νέα διεύθυνση ,Πατρέως και Ρήγα Φεραίου, όπως φαίνεται ωστόσο, δεν είναι ...γουρλίδικα, καθώς τα στελέχη όταν ακούν για οικονομική ενίσχυση, για την πληρωμή του ενοικίου...σφυρίζουν αδιάφορα !

Διαβάστε επίσης