Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν 3-0: Παράσταση για έναν ρόλο!

ολα τα αποτελεσματα του Champions League

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε με την Παρί να συντρίβει με 3-0 την Μπάγερν στο Παρίσι. Οι Βαυαροί είχαν ευκαιρίες, αλλά όχι και ουσία σε αντίθεση με την Παρί που με Καβάνι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ έβγαζε φωτιές.


Σπουδαίο διπλό και με ανατροπή για την Τσέλσι που ήταν πολύ καλύτερη από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο 93' για να πετύχει το γκολ της νίκης ο Μπατσουαγί.

Περίπατος της Γιουνάιτεντ στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ενώ η Βασιλεία διέλυσε την Μπενφίκα και η Σέλτικ πέρασε σα σίφουνας από τις Βρυξέλλες... 
Αναλυτικά η εικόνα όλων των αγώνων

1ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μ.-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4 (4', 27' Λουκάκου, 18' πεν Μαρτιάλ, 57' Μιχιταριάν)

Αυτή η Γιουνάιτεντ έχει την σφραγίδα του Μουρίνιο και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία… Με το ρολόι να σημαδεύει το 27ο λεπτό, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ήδη πετύχει τρία γκολ με τον Λουκάκου στο 4’ να νικά τον Ακινφέεφ με κεφαλιά και το ματς ουσιαστικά να τελειώνει στο 18’ με το πέναλτι του Σενίκοφ στον Μιχιταριάν που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρτιάλ.

Η ΤΣΣΚΑ παρέδωσε πνεύμα και στο 27’ ο Μπερεζούτσκι έκανε την γκέλα με τον Λουκάκου από τα 2 μέτρα να σκοράρει ξανά… Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς στις αρχές του Β’ ημιχρόνου, αλλά ο Ντε Χέα ήταν εκεί και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 58’ με το γκολ του Μιχιταριάν με τους Ρώσους να βρίσκουν το γκολ της τιμής στο 90’

Βασιλεία-Μπενφίκα 5-0 (2' Λανγκ, 20', 69' Ομπερλέν, 59' πεν. Βολφσβίνκελ, 76' Ριβέρος)
Μέχρι σήμερα το βράδυ η Μπενφίκα είχε ως χειρότερη ήττα της στο Champions League το 4-0 με το οποίο ηττήθηκε πέρσι στο Ντόρτμουντ από την Μπορούσια.

Οι «αετοί της Λισαβόνας» όμως έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια στην Ελβετία, όπου η Βασιλεία τη διέλυσε κυριολεκτικά με το εκπληκτικό 5-0! Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2’ άνοιξαν το σκορ με τον Λανγκ και στο 20’ο Ομπερλέν πέτυχε το 2-0.  

Η Μπενφίκα ήταν απαράδεκτη και στο 59’ ο Βολφσβίνκελ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έκανε ο Φέισα για να μείνει στο 63’ η Μπενφίκα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αλμέιδα, με την Βασιλεία να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ στο 69’ και στο 79’ ενώ είχε και δύο δοκάρια!

Βαθμολογία
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6
Βασιλεία 3
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3
Μπενφίκα 0

Επόμενη αγωνιστική (18/10)
Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βασιλεία

2ος όμιλος
Παρί-Μπάγερν 3-0 (2' Άλβες, 31' Καβάνι, 63' Νεϊμάρ)

«Τα ευρώ δεν βάζουν γκολ. Γκολ βάζουν η ποιότητα και οι καλές ομάδες…». Τάδε έφη Άριεν Ρόμπεν παραμονές του αγώνα Παρί-Μπάγερν με εμφανή διάθεση από τον Ολλανδό να πικάρει τους Παριζιάνους…

Μόνο που το τελικό 3-0 της Παρί, όσο κι αν η Μπάγερν είχε φάσεις, απέδειξε ότι μάλλον λειτούργησε συσπειρωτικά για τους Γάλλους, οι οποίος μόλις στο 2’ άνοιξαν το σκορ με ένα… βραζιλιάνικο γκολ,

Ο Νεϊμάρ άδειασε δύο, τράβηξε πάνω του άλλους αμυντικούς, έδωσε την κατάλληλη στιγμή την ασίστ κι ο Άλβες από κοντά πέτυχε το 1-0! Από εκείνο το σημείο μέχρι ο 30’ η Μπάγερν πήρε τον έλεγχο του αγώνα, έψαξε την ισοφάριση όμως στο 31’ ο Καβάνι μετά την ασίστ του Εμπαπέ εκτέλεσε τον Ουρλάιχ για το 2-0…

Οι γηπεδούχοι στο β’ ημίχρονο έδωσαν χώρο στους Βαυαρούς και κάθε τους αντεπίθεση μύριζε γκολ με τον Εμπαπέ να κάνει όργια και στο 63’ να «χορεύει» τον Αλάμπα, να οδηγεί τον Μαρτίνεθ στο λάθος και να δίνει την ευκαιρία στον Νεϊμάρ να πετύχει το 3-0!

Τελικά τα λεφτά καμιά φορά φέρνουν την ευτυχία και βάζουν και γκολ.

Άντερλεχτ-Σέλτικ 0-3 (38' Γκρίφιθς, 49' αυτ. Μποτζί, 93’ Σινκλέρ)
Τόσο καλή εμφάνιση εκτός έδρας σε αγώνα ομίλου του Champions League ακόμη κι οι φίλοι της Σέλτικ είχαν ξεχάσει από πότε είχαν να δουν… 

Οι Κέλτες ήταν εξαιρετικοί, από τα πρώτα λεπτά, βρήκαν το γκολ στο 38’ σε εξαιρετική επίθεση με τελικό αποδέκτη τον Γκρίφιθς και όλα τελείωσαν στο 49’ με το αυτογκόλ του Μποτζί.

Η Άντερλεχτ όσο κι αν ήθελε δεν μπορούσε και ο Σινκλέρ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις.

Βαθμολογία
Παρί Σεν Ζερμέν 6
Μπάγερν Μονάχου 3
Σέλτικ 3
Άντερλεχτ 0

Επόμενη αγωνιστική (18/10)
Μπάγερν Μονάχου - Σέλτικ
Άντερλεχτ - Παρί Σεν Ζερμέν

3ος όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι 1-2 (40' πεν. Γκριεζμάν - 60' Μοράτα, 90’+3’ Μπατσουαγί)

Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα, αλλά στη Μαδρίτη σήμερα αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με την Τσέλσι να πετυχαίνει μία τεράστια όσο και πανάξια νίκη, σπάζοντας το αήττητο της Ατλέτικο στο νέο της γήπεδο.

Οι «ροχιμπλάνκος» από την αρχή τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους «μπλε» που κυριαρχούσαν στο γήπεδο, απειλούσαν με τον Μοράτα, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 40’ με το πέναλτι του Γκριεζμάν.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Μοράτα βρήκε επιτέλους δίχτυα ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις, αλλά οι πρωταθλητές Αγγλίας έψαξαν με μανία και το δεύτερο γκολ.

Ο Φάμπρεγκας στο 62’ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, όμως στο 93’ ο Μπατσουαγί, που είχε μπει αλλαγή στο 82’,  δεν λάθεψε κι από κοντά νίκησε τον Όμπλακ πετυχαίνοντας το 1-2 μέσα σε αποθέωση


*Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου Καραμπάχ-Ρόμα 1-2.

Βαθμολογία
Τσέλσι 6
Ρόμα 4
Ατλέτικο Μαδρίτης 1
Καραμπάχ 0

Επόμενη αγωνιστική (18/10)
Καραμπάχ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Τσέλσι - Ρόμα

4ος όμιλος
Σπόρτινγκ Λ.-Μπαρτσελόνα 0-1 (49' αυτ. Κόατες)

Η Μπαρτσελόνα έκανε το 2χ2 στον όμιλο που συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, δραπετεύοντας από την έδρα της Σπόρτινγκ χάρις στο αυτογκόλ του Κόατες στο 49’.

Οι Καταλανοί δεν ήταν εντυπωσιακοί, αν και ξεκίνησαν καλά τον αγώνα, αλλά μετά το 25’ η Σπόρτινγκ έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό και να μην απειλείται.

Στο 49’ όμως από την εκτέλεση φάουλ και την αναμπουμπούλα μπροστά από την εστία του Πατρίσιο ο Κόατες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και τα δεδομένα άλλαξαν.

Η Σπόρτινγκ βγήκε μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο Τερ Στέγκεν νίκησε τον Μπρούνο Φερνάντες στην πιο καλή στιγμή της και η Μπάρτσα έφυγε με το διπλό.

Βαθμολογία
Μπαρτσελόνα 6
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3
Γιουβέντους 3
Ολυμπιακός 0

Επόμενη αγωνιστική 18/10)
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Διαβάστε επίσης