Παραιτήθηκε από σύμβουλος στο Επιμελητήριο Αχαϊας ο Θανάσης Κούστας- Η ανακοίνωση

ποιους λογους επικαλείται

Την παραίτηση του από τη θέση του ειδικού συμβούλου του Επιμελητηρίου Αχαΐας δημοσιοποίησε ο Θανάσης Κούστας. Όπως αναφέρειι, παραιτήθηκε για λόγους δεοντολογίας. Θεωρεί  πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη θέση του, καθώς το 2011 ήταν υποψήφιος με την παράταξη ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με επικεφαλής τον κ. Μαρλαφέκα.

Η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής: 
"Την 15/2/2012, μετά την προκήρυξη δημόσιου διαγωνισμού και την έγκριση του ΑΣΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και μετά την ολοκλήρωση όλων των νόμιμων διαδικασιών που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, ανέλαβα την θέση του έμμισθου ΕΙΔΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ στο Επιμελητήριο Αχαϊας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Καθώς έχουν προκηρυχθεί εκλογές για τις 8-9 και 10 Δεκεμβρίου 2017,και επειδή στις εκλογές του 2011 ήμουν υποψήφιος με την παράταξη ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με επικεφαλής τον κ. Μαρλαφέκα, θεωρώ πως για λόγους δεοντολογίας δεν θα πρέπει να βρίσκομαι στην θέση αυτή κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των επομένων τριών μηνών.
Κατόπιν τούτου υπέβαλα στην Διοικητική Επιτροπή την παραίτησή μου από την θέση του έμμισθου ειδικού συμβούλου και αποχωρώ οικειοθελώς από τα καθήκοντά μου με ημερομηνία αποχώρησης την 30 Σεπτεμβρίου 2017.
Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που με περιέλαβαν με την εμπιστοσύνη τους και είχαμε άψογη και διαρκή συνεργασία, όπως και το σύνολο των στελεχών και του προσωπικού με το οποίο ήμουν άμεσος συνεργάτης σε όλα τα επίπεδα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου.
Βεβαίως, καθώς υπάρχουν αρκετά θέματα που χειρίζομαι και απασχολούν το Επιμελητήριο όπως και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τις μικρές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εθελοντικά ως άμισθος ειδικός σύμβουλος όταν αυτό μου ζητείται και είναι αναγκαίο, όπως μου ζητήθηκε"
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ